Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

National Security (2003), Online Subtitrat

National Security (2003), Online Subtitrat

National Security    17 January 2003 (USA)

PG-13 1h 28min ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeFilme 2003Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

5,6
IMDB: 5,6/10 41.099 votes

, ,

, ,

N/A

USA

Raportează eroarea

National Security – Siguranţă naţională 2003, Online Subtitrat

Doi poliţişti de la LAPD, Hank Rafferty (Steve Zahn) şi Charlie Reed (Timothy Busfield), investighează un jaf de la un depozit şi descoperă o gaşcă de hoţi care unul dintre ei îl omoară pe Charlie înainte de-a fugi. Între timp, visul de-o viaţă al lui Earl Montgomery (Martin Lawrence) de-a deveni poliţist este distrus atunci când nu reuşeşte să intre la academia de poliţie. După ce a fost avertizat de detectivul Frank McDuff (Colm Feore) că va fi dat afară pentru că a intervenit în ancheta referitoare la moartea lui Charlie, Hank se întâlneşte din întâmplare cu Earl.

După nişte probleme neaşteptate de care are parte odată cu înâlnirea lui Earl, Hank ajunge să fie dat afară şi apoi se angajează ca gardian şi continuă să ancheteze moartea lui Charlie. Observând o alarmă care s-a declanşat la un depozit de sucuri, Hank merge să investigheze. Între timp, Earl, care se întâmplă să lucreze fix la aceeaşi companie de securitate ca şi Hank, se află de serviciu la acelaşi depozit, însă nu prea-şi face datoria.

Hank întrerupe jaful şi se iscă un schimb de focuri cu infractorii în timpul căruia drumurile lui Earl şi Hank se intersectează din nou. În ciuda faptului că restul infractorilor reuşesc să fugă, Hank recunoaşte tatuajul bărbatului care l-a ucis pe Charlie şi află că numele acestuia este Nash (Eric Roberts). Unul dintre hoţi scapă un telefon pe care Hank îl foloseşte drept indiciu pentru a da de urma criminalilor şi a încerca să îi captureze.

Urmăreşte online filmul National Security – Siguranţă naţională 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeFilme 2003Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechi

National Security (2003), Online Subtitrat
National Security (2003), Online Subtitrat
National Security (2003), Online Subtitrat
National Security (2003), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare