Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Naked – Gol in ziua nuntii (2017), Online Subtitrat

Profesorul suplinitor Rob Anderson primeşte oferta de-a deveni profesor cu norma întreagă, dar nu prea şi-ar dori să se angajeze la o sarcină atât de solicitantă pe termen prea lung. El şi logodnica sa, doctoriţa Megan Swope, se duce în Charleston, Carolina de Sud, pentru a îşi uni destinele în ziua următoare. Tatăl lui Megan nu este deloc de acord ca fiica lui să se mărite cu Rob, el fiind un om de afaceri influent pe nume Reginald.

Pentru a-şi face din nou cunoscută opinia dezaprobatore, el l-a invitat la petrecere şi pe fostul iubit al lui Megan, un om de mare succes în carieră pe nume Cody. Rob iese în oraş cu cel mai bun prieten al său şi viitor cavaler de onoare, Benny, pentru a se bucura de ultima noapte de burlăcie. Problema apare a doua zi dimineaţa când Rob se trezeşte gol puşcă în liftul unui hotel aflat la foarte mare distanţă de biserica unde ar urma să se însoare.

El este arestat pentru exibiţionism, dar când clopotele bisericii bat, el este tras înapoi în timp, trezindu-se din nou în acel lift, tot gol puşcă, dar cu o oră mai devreme. Rob se află într-o buclă temporală şi îşi retrăieşte la nesfârşit această oră. Disperat să ajungă în cele din urmă la nuntă, Rob încearcă să se adapteze treptat la această situaţie. Când află că nicio nuntă nu a fost vreodată anulată la acea biserică, el se gândeşte că poate este un semn de la Dumnezeu pentru a se anula chiar nunta lui.

țe necunoscute au conspirat pentru a-l face pe Rob să trăiască în mod repetat această oră, până când, în cele din urmă se va maturiza și va deveni omul cu care logodnica lui uimitoare merită să se căsătorească.

Tags:  ComedieComedyFantasyFilme 2017Filme ComedieFilme FantasticFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

Following a wild night out with his Best Man, Rob Anderson wakes up to find himself naked in an elevator on the morning of his wedding day and is forced to relive the morning over and over again.

Naked – Gol in ziua nuntii (2017), Online Subtitrat
Naked – Gol in ziua nuntii (2017), Online Subtitrat
Naked – Gol in ziua nuntii (2017), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare