Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

My Fake Fiance – Logodnicul Fals, Online Subtitrat

My Fake Fiance – Logodnicul Fals, Online Subtitrat

My Fake Fiancé    19 Apr 2009

N/A 95 min ComedieComedyFilme 2007Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

6.5
IMDB: 6.5/10 6,005 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

My Fake Fiance 2007 (Logodnicul Fals), film online HD subtitrat în Română

Jennifer Verti (Melissa Joan Hart) şi-a cheltuit toate economiile pentru a-şi cumpăra prima casă şi toate bunurile sale au fost furate recent în timp ce încerca să se mute în noua casă. Vince este un cuceritor şi practicant de jocuri de noroc care datorează bani unui cămătar cunoscut drept „Maimuţa”. Ei se întâlnesc la o nuntă şi iniţial ea îl displace pe Vince, încercând să prezică ce fel de om este el, iar drept rezultat Vince la rândul său o displace pe Jennifer.

Cu toate acestea, cei doi discută despre nunţi şi sunt uimiţi de câţi bani şi cadouri scumpe primesc mirii şi consideră că acesta ar fi un mod foarte uşor de-a căpăta un venit foarte consistent. Când Jennifer îşi pierde toate bunurile împreună cu rulota ei, ea aranjează să se întâlească la un prânz cu Vince şi să-i sugereze acestuia o logodnă şi o relaţie de dragoste falsă care să rezulte într-o nuntă la fel de falsă, lucru care-i este pe plac şi lui Vince.

Când cumnatul ei hotărăşte să stea peste noapte la spital, Jennifer acceptă să aibă grijă de cei doi copii ai acestuia pe timpul nopţii. Pe parcursul zilei, Jennifer observă cu admiraţie cât de frumos şi bine se descurcă Vince cu copiii. După ce băiatul îi povesteşte lui Vince că nu va merge la colegiu din cauza faptului că toţi banii pe care părinţii i-au strâns pentru acest scop vor fi folosiţi la plata nunţii, iar Vince realizează în acel moment faptul că s-a mers prea departe cu această şaradă.

Urmăreşte online filmul My Fake Fiance 2007 (Logodnicul Fals), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyFilme 2007Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

My Fake Fiance – Logodnicul Fals, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare