Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Mudbound 2017, Online Subtitrat

Mudbound 2017, Online Subtitrat

Mudbound    17 Nov 2017

R 134 min DramăDramaticFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

7.5
IMDB: 7.5/10 18,399 votes

, ,

, , , , , , , , ,

Nominated for 4 Oscars. Another 26 wins & 91 nominations.

USA

Raportează eroarea

Mudbound 2017, Online Subtitrat

„Mudbound” este vorba de percepție. Cum poate stimula empatia și provoca dispreț, uneori în aceeași persoană. Cum poate provoca un om să privească țara lui cu mândrie afirmând viața și un alt om pentru a vedea acel complot ca și sărutul morții. Cum un act de curaj din timpul războiului, care implică un avion roșu și un pilot cu piele întunecată, poate modifica pentru totdeauna opinia unei alte rase. Și cum o societate poate impune restricții incorecte, dăunătoare și absurde pentru un grup întreg, pur și simplu pentru că acești oameni sunt considerați inferiori de puterile care sunt. Filmul ne invită să observăm personajele sale, să auzim vocile lor interioare, să vedem ceea ce văd și să ne conteste propriile noțiuni preconcepute despre rasă și sex.

Aceasta este o piesă de epocă care evocă epopeele marii familii ale vechiului Hollywood, mai ales filmul lui George Stevens din 1956 „Giant”. Ca și câștigătorul Oscarului lui George Stevens, „Mudbound” se bazează pe un roman și se preocupă de două familii care trăiesc neliniștit aceeași pământ. Regizoarea Dee Rees își execută cu măreție studiul personajelor sale, umplând cadrul cu imagini atât de mari și puternice ca emoțiile pe care le trage de la distribuția ei superbă. Aceasta este melodrama celei mai inalte ordine, care este un compliment, pentru ca melodrama nu este un lucru rau. Face parte din unele dintre cele mai mari opere de artă, iar în mâinile drepte, poate provoca un răspuns enervant din partea publicului.

Vom urma două familii, Jacksons, care sunt negri, și McAllans, care sunt alb. Patriarhul McAllan, Henry ( Jason Clarke ), este forțat să interacționeze cu Jacksons după ce el este suckered într-o înțelegere pentru a cumpăra teren pe care vânzătorul nu deține în mod legal. Jena lui Henry este amplificată de jafurile ticăloși ale tatălui său rasist Pappy ( Jonathan Banks ) și de ideea că trebuie să se mute într-o zonă desemnată pentru o clasă inferioară de albii, decât crede el însuși. Henry este în permanență amintit de statura sa degradată de aparițiile repetate ale lui Vera Atwood ( Lucy Faust), o femeie albă care se zbate, pe care o înșală în gândire, este sub stația lui. Vera este fantoma lui Henry despre viitorul Crăciunului, o reamintire că el este o greșeală de la existența ei disperată. Din aceste motive, Henry disprețuiesc pământul în care locuiește.

Prin comparație, pastorul Hap Jackson ( Rob Morgan) se uită la micile sale terenuri ca un dar de la Dumnezeu, o binecuvântare care ridică de fapt statura sa de la statutul strămoșilor săi, care nu aveau deloc teren propriu. Poate fi o piesă aspră și uneori nefericitoare a Pământului, dar are o formă de proprietate, indiferent cât de subțire. Chiar dacă Henry a pornit-o mai ales pentru el însuși, lăsându-l pe Hap să-l împărtășească pentru scăderea randamentului, Hap găsește încă bucurie, consolare și înțeles în munca sa agricolă. Ca un negru în America de după cel de-al doilea război mondial, Hap sa obișnuit să facă față cu chiar și cele mai mici bucăți de noroc, indiferent de cât de înfuriate ar părea. Hap este un veteran experimentat al războiului cu Jim Crow; el și-a aplecat furia într-un costum puternic, aproape impenetrabil, de armură stoică, ale cărui puncte slabe sunt cunoscute numai de soția lui iubitoare, Florența ( Mary J. Blige ).

Henry are și o soție, Laura ( Carey Mulligan ). Prin povestea ei, noi devenim conștienți de faptul că „Mudbound” prezintă personajele sale în seturi paralele de câte două. ( Cinematografia lui Rachel Morrison funcționează și în acest mod – observați cum este aprinsă casa fiecărei familii.) Partenerul lui Laura în acest aranjament este Florența, o altă mamă care, la fel ca Laura, are rolul social acceptat de subordonare bărbatului ei. Atât Florența, cât și Laura o duc pe această tendință prin neascultarea soților lor. De asemenea, aceștia împărtășesc un moment de durere care le leagă, deoarece doar două mame se pot lega. În calitate de bătrânul celor două, Florența manifestă un instinct maternal față de Laura.

Laura primește de asemenea primul monolog al filmului, momentele de voce pe care Rees le-a scris cu Virgil Williams în adaptarea romanului lui Hillary Jordan . Majoritatea personajelor au soliloquis care ne permit un punct de vedere temporar omniscient. Ele oferă informații neprețuite într-o manieră care uneori este dureros poetică, dar complet naturală. Cuvintele lui Florenta sunt deosebit de puternice, oferite de Blige într-o performanță excelentă care amestecă stoicismul lui Gloria Foster în „Nimic, dar un om”, cu o clipeală răutăcioasă care ocazional a apărut într-un ochi tânăr al lui Cicely Tyson când personajele ei credeau că nimeni nu se uita.

Florența și restul familiei Hap vor fi chemați de mai multe ori pentru a asista McAllans. Cerințele lui Henry sunt întotdeauna livrate într-o manieră care, la suprafață, pare a fi o cerere politicoasă, totuși tonul ei de voce întotdeauna subliniază faptul că a spune nu unui om alb nu este o opțiune. Clarke furnizează aceste linii în mod frustrant, deși nivelul de disconfort depinde de percepția dvs. – poate că nu vă simțiți deloc. Și, deși s-ar părea că Henry are o atitudine față de omologul său, devine clar că consideră că Hap este prea inferior pentru a câștiga orice empatie. Totuși, „Mudbound” nu-l tratează ca pe un răufăcător standard; monologurile sale interioare și interacțiunile cu Laura îi dau o complexitate care ne permite să înțelegem acțiunile sale.

O parte a înțelegerii vine de la observarea lui Pappy, un bețiv care și-a ridicat fiii pentru a valorifica cea mai bună supremație și privilegiu alb. Pappy nu are monologuri interne, pentru că el este la suprafață. Vocea sa interioară ar suna ca rasistă, coruptă și dezgustătoare ca lucrurile pe care toată lumea le aude spunând cu voce tare. Băncile îl fac mai mult decât un singur caracter; el este cu adevărat amenințător și destul de înfricoșător pentru a descuraja Henry de orice fel de creștere rasială. Henry este legat de tatăl său prin vinovăție, luându-l chiar și atunci când Laura ar vrea mai degrabă să-l ardă în iad, dar fratele lui Henry, Jamie ( Garrett Hedlund ), reușește să scape destul de mult pentru a avea o schimbare neașteptată a inimii, . Din nefericire pentru Jamie, scăparea sa a fost al doilea război mondial.

Fiul lui Florența, Ronsel ( Jason Mitchell ), a servit și în al doilea război mondial, luptând împotriva germanilor și devenind iubitul unei femei germane pe care a întâlnit-o în străinătate. Se întoarce într-o țară care nu numai că refuză să-i mulțumească pentru serviciul său, ci și că se așteaptă să se întoarcă la cetățenia de clasa a doua odată ce se întoarce pe teritoriul SUA. Faptul că Ronsel este tratat mai bine în țara inamic decât al lui nu este pierdut pentru noi. Acesta va fi subliniat de două ori în finalul filmului cu amărăciune. Scenele lui Ronsel cu localnicii albi, la întoarcerea lui, sunt o reminiscentă a faptului că America pe care o vedem în acest film este cea pe care anumiți alegători doresc să o readuce înapoi.

Jamie și Ronsel se leagă de experiențele lor comune de război, deși inițial, Ronsel este sceptic și îngrijorat de intențiile lui Jamie. Jamie îi spune că un Tuskegee Airman ia salvat fundul într-un luptător de lupte și asta și-a schimbat perspectiva asupra rasei. Prietenia lor este ancorată de povești de război și băutură, Jamie bea prea mult pentru a-și îneca simptomele de PTSD. Nimeni nu înțelege acest lucru așa cum face Ronsel, dar relația lor aruncă imediat un sentiment de teamă asupra filmului. Acest parteneriat progresist este unul periculos, pentru că Jamie este un tun slăbit și Ronsel nu este dispus să se întoarcă la regulile rasiste acum că are un gust de libertate. Atunci când „Mudbound” devine teribil de violent, am fost pregătiți pentru asta. Rees se ocupă de acest lucru, și răzbunarea ulterioară care urmează, cu o reținere uimitoare,

Deși „Mudbound” prezintă cea mai mare parte din povestea sa și personajele sale în paralele de două, Ronsel este singurul personaj care împărtășește trăsături cu alte personaje. La fel ca Florența, are atât o caritate, cât și o bătăiță încăpățânată, care se dovedește într-o scenă minunată în care își cumpără o bară de ciocolată. Când Florența intenționează să o distrugă și să o dăruie celorlalți copii, Ronsel cere să păstreze totul pentru ea însăși. Bucură-te de propria ta libertate, așa cum am avut pentru mine în slujbă, pare să-i spună. Este un moment mic bine jucat într-un film plin de ele.

În timp ce întreaga distribuție este superbă, „Mudbound” aparține lui Blige, lui Mitchell și lui Hedlund. Spectacolul lui Hedlund este o revenire sexy, sexy pentru Errol Flynn și James Dean – ar fi fost chiar acasă în fața camerei lui George Stevens sau a fost subliniată de Erich Wolfgang Korngold. Blige este o revelație. Iar Mitchell merită să câștige ultimul monolog intern al filmului, o meditație liniștită, dulce și dulce, pe alegerea iubirii peste ură, care dovedește că Ronsel este adevăratul erou al filmului.

Nu știu ce ar fi crezut Roger despre „Mudbound”, dar știu că susține teza sa că filmele sunt mașini care generează empatie. Cred că spectatorii unor rase diferite vor găsi diferite puncte de intrare în film, dar toată lumea vor ieși la capăt, punctele lor de vedere vor fi provocate și probabil îmbogățite Rees și compania au creat un motiv de neuitat pentru empatie și justiție, nu este un film ușor, dar este unul esențial.

Urmareste online filmul Mudbound (2017), Online Subtitrat

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Mudbound 2017, Online Subtitrat
Mudbound 2017, Online Subtitrat
Mudbound 2017, Online Subtitrat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mudbound (2017), Online Subtitrat

Mudbound (2017), Online Subtitrat

Mudbound     17 November 2017 (USA)

Evaluat R pentru unele violență tulburătoare, limbaj scurtă și nuditate 2h 14min DramăDramaticFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

7,2
IMDB: 7,2/10 1.707 votes

, ,

, ,

6 victorii și 1 nominalizare.

USA

Mudbound (2017), Online Subtitrat
Amplasat în mediul rural sud-american în timpul celui de-al doilea Război Mondial, „Mudbound” este o poveste epică a două familii îndreptate una împotriva celeilalte de o ierarhie socială nemiloasă, și totuși legate împreună de terenul comun al Deltei Mississippi. Familia McAllan este recent mutată din civilizația liniștită a Memphisului și nepregătită pentru cerințele dure ale agriculturii. În ciuda viselor grandioase ale lui Henry, soția sa, Laura, se luptă să-și păstreze încrederea în soțul ei, cu riscul de a pierde. Între timp, Hap și Florence Jackson, care au lucrat terenul timp de generații, se luptă cu curaj să construiască un mic vis pe cont propriu, în ciuda barierelor sociale riguros aplicate. Războiul dă peste cap planurile ambelor familii, în timp ce prietenii lor apropiați, Jamie McAllan și Ronsel Jackson, construiesc o prietenie rapidă, dar dificilă, care provoacă realitățile brutale ale regiunii în care trăiesc.

Urmareste online filmul Mudbound (2017), Online Subtitrat

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HDFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Mudbound (2017), Online Subtitrat
Mudbound (2017), Online Subtitrat

Arhive

Filme asemănătoare