Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat

Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat

Mr. Holmes    19 iunie 2015 (Marea Britanie)

Evaluarea PG pentru elementele tematice, unele imagini deranjante și fumatul incidental 1h 44min DramăDramaticFilme 2015Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netMisterMystery

6,9
IMDB: 6,9/10 52.110 votes

, ,

, , , , , , , , ,

17 nominalizări.

UK | USA

Raportează eroarea

Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat

În anul 1947, demult retrasul din activitate Sherlock Holmes (Ian McKellen), ajuns acum la venerabila vârstă de 30 de ani, locuieşte într-o casă izolată împreună cu menajera lui, Mrs. Munro (Laura Linney) şi băiatul cel mic al acesteia, Roger (Milo Parker). Întors recent dintr-o călătorie la Hiroşima, el începe să folosească nişte remedii japoneze într-o tentativă de a-şi îmbunătăţi memoria ce-l lasă. Nefericit cu ficţionalizarea poveştii ultimului său caz realizată de fostul partener Watson, el speră să scrie propria relatare a evenimentelor, dar are probleme în a-şi aminti detaliile.

Pe măsură ce Holmes îşi petrece timpul cu Roger, arătându-i cum să aibă grijă de albinele din stup, el ajunge să-i aprecieze inteligenţa acestuia şi curiozitatea, dezvoltând sentimente paterne faţă de el. Odată cu trecerea timpului, abordarea blândă a lui Roger îl ajută pe Holmes să-şi reamintească acel caz şi motivul pentru care s-a retras din activitate (moment în care suntem trimişi cu 30 de ani în urmă şi ni se prezintă evenimente din acea perioadă).

Atunci, un bărbat pe nume Thomas Kelmot (Patrick Kennedy) l-a abordat pe Holmes cu solicitarea de-a afla motivul pentru care soţia lui, Ann (Hattie Morahan), s-a schimbat atât de mult după ce a pierdut o sarcină. Holmes o urmăreşte pe Ann prin Londra şi o vede făcând mai multe lucruri nu tocmai în regulă, precum falsificarea unor acte sau cecuri bancare, modificarea unor detalii din testamentul lui sau cumpărarea de otravă de la un chimist, şi ajunge la concluzia că aceasta plănuieşte să-l omoare pe Thomas pentru a rămâne ea în posesia averii consistente pe care o deţine.

Urmărește online filmul Mr. Holmes 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tags:  DramăDramaFilme 2015Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplMisterMystery

Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat
Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat
Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat
Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat
Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat
Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat
Mr. Holmes 2015, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare