Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Mr. Church (2016), Online Subtitrat

Mr. Church (2016), Online Subtitrat

    

Filme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme OnlineFilme pe net

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

Mr. Church 2016, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Charlotte “Charlie” Brody (Natalie Coughlin) locuieşte în aceeaşi casă cu mama ei singură, Marie Brody (Natascha McElhone), într-un apartament modest. Ea se trezeşte din cauza unui miros de mâncare atât de plăcut de parcă ar fi fost pogorât din ceruri şi găseşte un bărbat necunoscut pe nume Mr. Church (Eddie Murphy). Charlie nu este deloc încântată de prezenţa acestui bărbat misterios la ea în casă. Marie se pune de acord cu Charlie să facă în aşa fel încât să scape de Mr. Church, însă ulterior fac o descoperire care le schimbă percepţia.

Cele două descoperă faptul că acesta a fost angajat de către fostul iubit, acum decedat, al lui Marie pentru a avea grijă de aceasta vreme de şase luni – teoretic ultimele sale luni de viaţă deoarece suferă de cancer la sân şi atât este pronosticul medicilor că ar mai avea de trăit. În ciuda tuturor şanselor şi probabilităţilor, şase ani mai târziu Marie este încă în viaţă, iar Mr. Church a devenit un adevărat membru al familiei, fiind aproape indispensabil.

Charlie (Britt Robertson) se află acum în ultimul an de liceu şi a descoperit într-un final faptul că mama ei s-a luptat atâta vreme cu cancerul. Ea a devenit un pic distantă faţă de mama ei, dar apropiată de Mr. Church din cauza incapacităţii sale de-a se consola cu ideea că mama ei poate să moară în orice moment. Marie trăieşte suficient de mult încât să o vadă pe Charlie mergând la bal cu băiatul visurilor sale, Owen (Xavier Samuel, dar trece apoi în nefiinţă şi Mr. Church îi rămâne alături în continuare asigurându-se de viitorul fetei.

Urmăreşte online filmul Mr. Church 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mr. Church (2016), Online Subtitrat
Mr. Church (2016), Online Subtitrat
Mr. Church (2016), Online Subtitrat
Mr. Church (2016), Online Subtitrat
Mr. Church (2016), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare