Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Moss – Iggi, filme online HD subtitrat în Română

Moss – Iggi, filme online HD subtitrat în Română

Moss    14 Jul 2010

N/A 163 min CrimăCrimeFilme 2010Filme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiMisterMysteryThriller

6.9
IMDB: 6.9/10 1,600 votes

, , , , , , , , ,

7 wins & 8 nominations.

South Korea

Raportează eroarea

Moss – Iggi 2010, film online HD subtitrat în Română

Într-un mic oraş din Korea de Sud, un detectiv corupt pe nume Cheon este solicitat de un minister bisericesc să aresteze un predicator stradal neoficial a cărui influenţă a crescut foarte mult şi a colectat donaţii importante. Donatorii sunt presaţi să spună că au fost fraudaţi şi predicatorul ajunge să fie arestat şi torturat de Cheon pentru a obţine o mărturisire. Spre uimirea lui Cheon, predicatorul demonstrează o rezistenţă neobişnuită şi o voinţă ieşită din comun, făcându-l pe Cheon sa îl elibereze şi să-i finanţeze predicile.

Cheon foloseşte nou-descoperita lor prietenie pentru a-şi creşte reputaţia şi a recruta noi oameni. În acest timp, o tânără femeie pe nume Lee este răpită şi violată de trei bărbaţi, iar Cheon îi câştigă respectul fetei bătându-i pe violatori. În jur de 25 de ani mai târziu, Ryoo, băiatul înstrăinat al predicatorului, este informat de un anonim de faptul ca tatăl său a murit, iar el se îndreaptă spre satul respectiv care se întâmplă să se afle în jurisdicţia prietenului său procuror, Park.

Ryoo îl întâlneşte pe acum bătrânul Cheon pe care toţi sătenii par să-l venereze, dar şi să se teamă de el. Cu Cheon sunt şi trei oameni de nădejde, Jeon, Ha şi Kim, dar şi Lee, care între timp a devenit soţialui Cheon. După furneraliile tatălui său, Ryoo rămâne în sat pentru a investiga ce s-a petrecut cu tatăl său şi, aşa cum suspectase, descoperă că tatăl lui a fost ucis, iar indiciile îl conduc spre nişte tranzacţii imobiliare suspecte. Investigaţia aceasta îl transformă şi pe Ryoo într-o ţintă, deoarece interferează cu interesele unor persoane influente.

Urmăreşte online filmul Moss – Iggi 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  CrimăCrimeFilme 2010Filme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiMisterMysteryThriller

Moss – Iggi, filme online HD subtitrat în Română
Moss – Iggi, filme online HD subtitrat în Română
Moss – Iggi, filme online HD subtitrat în Română
Moss – Iggi, filme online HD subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare