Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Moontrap: Target Earth (2017), Online Subtitrat

Moontrap: Target Earth (2017), Online Subtitrat

Moontrap: Target Earth    07 Feb 2017

PG-13 85 min ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme Sci-FiFilme SFSci-FiScience FictionSF

5.3
IMDB: 5.3/10 3,289 votes

,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Moontrap: Target Earth (2017), Online Subtitrat

Unul dintre genurile mele favorite este când se ciocnesc groaza și știința-ficțiune și se pare că unele dintre plăcerile mele vinovate de la sfârșitul anilor ’80 și ’90 ale interlungirii genului au fost întârzieri îndelungate. Sunt întârziate, cu întârziere, continuările direct-to-video, dar continuă fără nici un fel. Primul care vine în minte este următorul sequel din 2009 „Screamers: The Hunting”, până în 1996, subapreciat sci fi / horror gorefest „Screamers”. Cu toate acestea, acea bucată de junk nu deține o lumânare la această lansare liniștită de urmărire a cyborgilor din 1989 pe lună / Bruce Campbell care susțin vehiculul turnat „Moontrap”.

Un artefact vechi este descoperit îngropat în deșert și unii muncitori guvernamentali umbriți angajează unii specialiști lingviști pentru a descifra hieroglifele de pe marginea mesei. Ei ajung la concluzia că este dintr-o rasă umană antică pe Lună și, în curând, agenții guvernamentali vor ieși să-i omoare pentru a ascunde secretul până când vor veni unii cyborgs.

Prima mea plângere pe care o am cu această „continuare” este că, în ciuda faptului că scriitorul original și regizorul se întorc, îi place să tragă linia între „sequel” și „remake”. În ciuda faptului că versiunea inițială are un sfârșit finalizat pentru o urmărire, producătorii de film aici sunt speriați să facă prea mult legătura cu originalul, de teama de a aliența o nouă audiență potențială, astfel încât să redefinească conceptul original, .

Deci nu se referă la original, bine, dar de ce îl reimpune atât de prost? Ei bine, pur și simplu se reduce la economie, deoarece acest film nu are doar dolari pentru a descrie în mod corespunzător conceptul său ambițios pe film (sau în acest caz o cameră digitală ieftină). În ciuda faptului că a avut o notă respectabilă pentru un film fără buget (Sarah Butler din remake-ul „I Spit on Your Grave” și Charles Shaughnessy de la „The Nanny” faima), bugetul fără buget își reia capul urât în ​​mod constant, efecte speciale la nivel de calculator, un dialog cu o durată scurtă și un timp scurt de funcționare. Se pare că regizorul Robert Dyke a fost împușcat, de fiecare dată când a obținut suficienți bani pentru a trage o altă scenă care să explice narațiunea înrămatătoare și sfârșitul nesatisfăcător.

O altă problemă este lipsa elementelor de groază, care din nou pot fi atribuite bugetului. Originalul „Moontrap” a fost cu totul o groază de mult, așa cum a fost științifico-fantastică, în timp ce cyborgs-ul străin mort le-a dezmembrat corpurile umane pentru a-și folosi părțile în propriul lor cadru cibernetic. Această continuare a lui Tame are o secvență „oribilă” (deși înfricoșată) spre sfârșitul care se referă la o scenă memorabilă în original în care un cyborg folosește chipul unui personaj ca pe propriul său, dar vine prea târziu în film și cu înainte de a realiza (ca să nu mai vorbim dacă cineva nu a văzut originalul, nu ar avea nicio idee de ce sa întâmplat această secvență).

Originalul „Moontrap” a fost o plăcere vinovată de a mea, cu portretizarea ei groaznică a unei curse cibernetice pe Lună. Din cauza acestei iubiri, am vrut cu adevărat să îmi placă această „continuare”, dar omul a făcut asta chiar și cu așteptările mele scăzute cu o milă. Povestea filmului (mai mult inspirată de „Prometheus” decât originalul „Moontrap”) este peste tot pe hartă, iar filmul are doar un aspect ieftin despre el, sub par, chiar și pentru gunoaiele făcute pentru canalul SyFy. Fanii originalului care au o strălucire de speranță datorită revenirii aceluiași director și echipei de scriitori sunt în bună recomandare pentru a vă lăsa flacără imediat, deoarece nu pot descrie această urmărire cu un cuvânt mai bun decât „lame”.

Bonus Rant: Oamenii care cumpara acest film exclusiv pe baza lucrarilor de arta vor fi la fel de dezamagiti ca fanii originalului „Moontrap”, datorita versiunii lansate de eOne / Sony avand ceea ce arata ca doi transformatori gigant care actioneaza in „rock” em sock’em roboți „pe Lună. Sigur că există două cyborgs lame în film, dar nu în sensul că arta acoperă portrete. O schemă de mingi joase pentru a obține mai multe vânzări fără îndoială că este pe pare, cu tacticile umbrite folosite de companiile de film mockbuster ca The Asylum.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFSci-FiScience FictionSF

Moontrap: Target Earth (2017), Online Subtitrat
Moontrap: Target Earth (2017), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare