Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Mine – Minele 2016

Mine – Minele 2016

07 Apr 2017

106 min Filme 2016Filme OnlineFilme RazboiFilme Thriller

6.3
IMDB: 6.3/10 1,854 votes

,

, , ,

Raportează eroarea

Mine – Minele 2016, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ESLXnt6fe_8[/embedyt]

Mike este un lunetist care, împreună cu camaradul său Tommy (Tom Cullen), se află pe o creastă într-o misune ce are loc într-o zonă prăfuită şi aşteaptă ca ţinta lor să intre în bătaia puştii sale. Un convoi apare la orizont şi este întâmpinat de un grup de oameni ce îi aşteaptă. Prin intermediul radioului, Mike află că ţinta lor se află în ultima maşină din convoi, însă culoarea este una greşită, iar Mike ezită în a trage.

Situaţia se complică şi mai mult atunci când Mike şi Tommy realizează faptul că grupul dinaintea lor s-a adunat pentru a sărbători o nuntă… Va împuşca Mike tatăl miresei în ziua nunţii sale fără ca măcar să aibă convingerea 100% că este un om rău? El ezită suficient de mult încât situaţia generală se transformă într-un adevărat haos, iar Mike şi Tommy sunt nevoiţi să meargă pe jos ore întregi până la cel mai apropiat sat. În drumul lor, însă, problema cea mare apare atunci când amândoi calcă pe câte o mină îngropată în nisip.

Din acel moment situaţia celor doi devine dramatică deoarece dacă ridică piciorul de pe minele respective acestea vor exploda şi îi vor ucide. Mike sună disperat după ajutoare şi este informat că ele vor veni pentru a-i scoate din necaz, dar asta se va întâmpla peste… 72 de ore! În tot acest timp în care trebuie să stea cât mai nemişcat pentru a nu detona mina Mike încearcă să găsească soluţii pentru a rezista până vor sosi ajutoarele.

Urmăreşte online filmul Mine – Minele 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mine – Minele 2016
Mine – Minele 2016
Mine – Minele 2016
Mine – Minele 2016
Mine – Minele 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare