Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Mean Dreams – Vise Rele 2016

Mean Dreams – Vise Rele 2016

17 Mar 2017

108 min Filme 2016Filme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme Thriller

6.4
IMDB: 6.4/10 182 votes

, , ,

Raportează eroarea

Mean Dreams – Vise Rele 2016, Online Subtitrat

Casey (Sophie Nelisse) se mută recent într-un mic oraş împreună cu tatăl ei celibatar, Wayne (Bill Paxton), un ofiţer de poliţie care îşi iubeşte fiica, dar ascunde ceva în spatele zâmbetului său larg, aşa cum se poate remarca foarte uşor din semnele de pe trupul fetei. Visul ei a fost mereu acela de-a putea să vadă oceanul într-o bună zi, iar această zi pare să vină în momentul în care Casey este salvată din mâinile tatălui ei de către un băiat bun pe nume Jonas (Josh Wiggins) care locuieşte într-o fermă din apropiere.

Cei doi se împrietenesc foarte repede şi formează o relaţie frumoasă. El vede în ea o detaşare faţă de munca grea de la fermă pe care părinţii lui îl pun să o facă, iar ea vede o evadare din posesivitatea abuzivă a tatălui ei. După ce Jonas vede cu ochii lui abuzurile la care o supune Wayne pe fiica lui, între cei doi se iscă rapid un conflict, iar Wayne îl ameninţă pe Jonas că îl va ucide sau îşi va folosi influenţa pentru a distruge viaţa familiei sale.

Pentru ca Wayne să devină şi mai detestabil, Jonas îl vede pe acesta cum participă la nişte activităţi ce par a fi ilegale şi iese singurul în viaţă dintre toţi participanţii. Jonas este convins că noua lui prietenă este într-un mare pericol şi încearcă să o convingă pe Casey că ar fi mai bine pentru amândoi dacă ar fugi împreună într-un alt oraş, departe de problemele cauzate de părinţii lor.

Urmăreşte online filmul Mean Dreams – Vise Rele 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare