Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Mean Dreams – Vise Rele 2016

Mean Dreams – Vise Rele 2016

17 Mar 2017

108 min Filme 2016Filme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme Thriller

6.4
IMDB: 6.4/10 182 votes

, , ,

Raportează eroarea

Mean Dreams – Vise Rele 2016, Online Subtitrat

Casey (Sophie Nelisse) se mută recent într-un mic oraş împreună cu tatăl ei celibatar, Wayne (Bill Paxton), un ofiţer de poliţie care îşi iubeşte fiica, dar ascunde ceva în spatele zâmbetului său larg, aşa cum se poate remarca foarte uşor din semnele de pe trupul fetei. Visul ei a fost mereu acela de-a putea să vadă oceanul într-o bună zi, iar această zi pare să vină în momentul în care Casey este salvată din mâinile tatălui ei de către un băiat bun pe nume Jonas (Josh Wiggins) care locuieşte într-o fermă din apropiere.

Cei doi se împrietenesc foarte repede şi formează o relaţie frumoasă. El vede în ea o detaşare faţă de munca grea de la fermă pe care părinţii lui îl pun să o facă, iar ea vede o evadare din posesivitatea abuzivă a tatălui ei. După ce Jonas vede cu ochii lui abuzurile la care o supune Wayne pe fiica lui, între cei doi se iscă rapid un conflict, iar Wayne îl ameninţă pe Jonas că îl va ucide sau îşi va folosi influenţa pentru a distruge viaţa familiei sale.

Pentru ca Wayne să devină şi mai detestabil, Jonas îl vede pe acesta cum participă la nişte activităţi ce par a fi ilegale şi iese singurul în viaţă dintre toţi participanţii. Jonas este convins că noua lui prietenă este într-un mare pericol şi încearcă să o convingă pe Casey că ar fi mai bine pentru amândoi dacă ar fugi împreună într-un alt oraş, departe de problemele cauzate de părinţii lor.

Urmăreşte online filmul Mean Dreams – Vise Rele 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (19.165)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (13.841)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.195)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Hunter Killer (2018), online pe net subtitrat in limba Româna (6.840)
  Actiunea filmului se invarte in jurul unui capitan de submarin, care trebuie sa lucreze cu trupele SEAL pentru a salva viata presedintelui rus, care a fost luat prizonier in timpul unei lovituri de stat militare de un general rus.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (6.024)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]

Arhive

Filme asemănătoare