Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Married Life – Căsnicia 2007, Online Subtitrat

Married Life – Căsnicia 2007, Online Subtitrat

Married Life    21 March 2008 (Canada)

Evaluat la PG-13 pentru unele elemente tematice și o scenă de sexualitate 1h 31min CrimăCrimeDramăDramaticFilme 2004Filme CrimaFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticRomanceRomantic

6,3
IMDB: 6,3/10 8.364 votes

, ,

, , , , , , , , ,

2 nominations.

USA | Canada

Raportează eroarea

Married Life – Căsnicia 2007, Online Subtitrat

Desfăşurându-şi evenimentele în anul 1949, filmul îl are în centrul atenţiei pe omul de afaceri de vârstă mijlocie Harry Allen (Chris Cooper) ce întreţine relaţii amoroase cu o văduvă de război mult mai tânără decât el pe nume Kay Nesbitt (Rachel McAdams). Simţindu-se tânăr din nou odată cu această relaţie el îi mărturiseşte celui mai bun prieten al său, Richard Langley (Pierce Brosnan), despre aventura pe care o are şi îl încurajează să-i viziteze amanta pentru a-i alunga singurătatea.

Richard îi urmează imediat sfatul şi se simte imediat atras de tânăra femeie. Richard descoperă ulterior faptul că şi soţia lui Harry, Pat (Patricia Clarkson), fără a şti despre infidelităţile soţului ei, are la rândul său o aventură cu un anume John O’Brien (David Wenham). Nerăbdător să-şi cimenteze relaţia înfloritoare cu Kay, Richard îi îndeamnă atât pe Harry cât şi pe Pat, în mod separat, să facă tot posibilul pentru a-şi păstra căsnicia.

Cu toate acestea, Harry este hotărât să renunţe la Pat şi să se însoare cu Kay. Problema este ca un divorţ ar umili-o şi ar răni-o foarte tare pe Pat aşa că Harry recurge la soluţia de-a o ucide încet şi sigur cu otravă. El o vizitează pe Kay, însă aceasta hotărăşte brusc să pună capăt relaţiei lor. Trist din cauza deciziei luate de Kay, Harry pleacă de la ea, dar se întoarce pentru a-i cere acesteia toate scrisorile pe care i le-a trimis de-a lungul vremii şi o găseşte pe aceasta în braţele lui Richard, care se ascunsese la etaj.

Urmăreşte online filmul Married Life – Căsnicia 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeDramăDramaFilme 2004Filme CrimaFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

Married Life – Căsnicia 2007, Online Subtitrat
Married Life – Căsnicia 2007, Online Subtitrat
Married Life – Căsnicia 2007, Online Subtitrat
Married Life – Căsnicia 2007, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare