Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Loveling (2018), Online Subtitrat

Irene, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită cu Klaus, în vârstă de 45 de ani. Ei locuiesc în Petrópolis, un mic oraș de la periferia orașului Rio de Janeiro și au patru copii. Irene este o vânzătoare independentă, în timp ce își termină studiile pentru obținerea diplomei de liceu. În același timp, ea o adăpostește și pe sora ei, Sonia, care tocmai a încheiat o căsătorie dificilă, și își susține propriul soț care trece printr-o criză financiară. Cel mai mare fiu al lui Irene, Fernando, anunță brusc că a fost recrutat de o echipă de handbal profesionist din Germania și va părăsi casa părinților mult mai devreme decât era de așteptat. Printre problemele cotidiene ale vieții familiei, Irene va trebui să se ocupe de separarea timpurie de Fernando și să se adapteze la o nouă viață fără el. Loveling (2018) proiectează cu atenție balanța complicată dintre elementele distructive și constructive ale legăturilor noastre cu oamenii pe care îi iubim și îi prețuim cel mai mult.

On the outskirts of Rio de Janeiro, Irene has only a few days to overcome her anxiety and renew her strength before sending her eldest son out into the world.

Tags: DramăDramaFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Loveling (2018), Online Subtitrat
Loveling (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare