Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Land and Freedom (1995), Online Subtitrat

Land and Freedom (1995), Online Subtitrat

Land and Freedom    7 September 1995

109 min DramăDramaticFilme 1995Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme RazboiFilme WarRăzboiWar

7.6
IMDB: 7.6/10 8,605 votes

,

, , , , , , , , ,

8 wins 4 nominations

UK

Raportează eroarea

Land and Freedom – Pământ şi Libertate (1995), film online HD subtitrat în Română

Firul narativ al filmului se desfăşoară prin imagini din trecut. David Carr a murit la o vârstă venerabilă, iar nepoata lui descoperă scrisori vechi, ziare şi alte documente în camera acestuia. Ceea ce se prezintă în film sunt evenimente din viaţa răposatului, momente trăite de acesta. Carr (Ian Hart), un tânăr şomer şi membru al Partidului Comunist, hotărăşte să plece din Liverpool şi călătoreşte în Spania pentru a se alătura International Brigades, o unitate paramilitară.

El trece graniţa Spaniolă către Catalonia şi, printr-o coincidenţă, ajunge să fie înrolat în POUM miliţia comandată de către Lawrence (Tom Gilroy), pe frontul din Aragon. În această companie, toţi miliţienii, atât bărbaţi cât şi femei, printre care se numără şi tânăra şi entuziasta Maite (Iciar Bollain), luptă împreună cot la cot. În săptămânile şi lunile care urmează el se împrieteneşte cu alţi voluntari străini, printre care se află francezul Bernard (Frédéric Pierrot) şi irlandezul Coogan, dar şi iubita acestuia din urmă, Blanca (Rosana Pastor), de care David Carr se îndrăgosteşte.

După ce este rănit şi se recuperează într-un spital din Barcelona, el se alătură în cele din urmă, aşa cum plănuise de la bun început şi într-o totală opoziţie de idei cu Blanca, în International Brigades susţinută de către Guvern şi acolo întâlneşte propagandă Sovietică şi represiune faţă de membrii POUM şi anarhişti; drept urmare, el se întoarce la vechea companie însă o găseşte încolţită de o unitate guvernamentală care le solicită acestora să se predea.

Urmăreşte online filmul Land and Freedom – Pământ şi Libertate (1995), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 1995Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme WarRăzboiWar

Land and Freedom (1995), Online Subtitrat
Land and Freedom (1995), Online Subtitrat
Land and Freedom (1995), Online Subtitrat
Land and Freedom (1995), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare