Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

La femme de l’aviateur, Online Subtitrat

La femme de l’aviateur, Online Subtitrat

The Aviator's Wife    04 Mar 1981

PG 104 min ComedieComedyFilme 1981Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

7.7
IMDB: 7.7/10 2,217 votes

, , , , , , , , ,

N/A

France

Raportează eroarea

La femme de l’aviateur – Nevasta aviatorului (1981), film online HD subtitrat în Română

Un tânăr bărbat care crede că iubita lui îl înşeală cu fostul iubit al acesteia, hotărăşte să se convingă de acest lucru şi începe să îl urmărească pe rivalul său prin întregul Paris. În vârstă de 20 de ani, François (Marlaud) este îndrăgostit la nebunie de independenta Anne (Riviere), o tânără cu cinci ani mai în vârstă decât el. Într-o dimineaţă, fostul iubit al lui Anne, un pilot de avion pe nume Christian (Carriere) o vizitează pe aceasta pentru a-i spune că totul s-a terminat între ei şi că se va întoarce la soţia lui.

François se întâmplă să treacă pe acolo fix în acel moment şi îi vede pe cei doi plecând împreună din bloc, iar apoi devine obsedat de ideea că Anne îl înşeală. Pe când se plimbă prin Paris fără a avea vreo destinaţie anume, el îl observă pe Christian la o cafenea cu o altă femeie. Pe când cei doi pleacă de la cafenea şi se urcă într-un autobuz, iar François hotărăşte să îi urmărească.

O puştoaică în vârstă de doar 15 ani pe care nu a mai întâlnit-o vreodată, Lucie (Anne-Laure Meury), îşi dă seama ce vrea el să facă şi, în spirit de joacă, hotărăşte să i se alăture lui François în misiunea lui de spionaj amator. Pe parcursul zilei, poveştile lor şi explicaţiile pentru comportamentul lui Christian devin din ce în ce mai complexe şi dubioase. În cele din urmă, ei îi pierd urma lui Christian care se urcă într-un taxi, iar Lucie şi François se despart, nu înainte de a-şi promite că-şi vor scrie unul altuia dacă va afla ce punea Christian la cale.

Urmăreşte online filmul La femme de l’aviateur – , cu suNevasta aviatorului (1981)btitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  ComedieComedyFilme 1981Filme ComedieFilme DragosteFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

La femme de l’aviateur, Online Subtitrat
La femme de l’aviateur, Online Subtitrat
La femme de l’aviateur, Online Subtitrat
La femme de l’aviateur, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare