Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Kung Pow: Enter the Fist 2002, Online Subtitrat

Kung Pow: Enter the Fist 2002, Online Subtitrat

Kung Pow: Enter the Fist    25 January 2002 (USA)

Evaluat la PG-13 pentru violență comică, brută și umor sexual 1h 21min ActionAcțiuneFilme 2001Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6,2
IMDB: 6,2/10 39.687 votes

, ,

1 câștig și 1 nominalizare.

USA | Hong Kong | Taiwan

Raportează eroarea

Kung Pow: Enter the Fist 2002 (Kung Pow!: Puterea pumnului), film online HD subtitrat în Română

Un bărbat supranumit „Alesul” hoinăreşte din oraş în oraş pentru a căuta omul ce i-a ucis familia şi a încercat să îl ucidă şi pe el când era bebeluş. Într-un oraş, el se întâlneşte cu Maestrul Tang, un maestru foarte bolnav şi uşor „dereglat”, căruia îi cere să îl ajute să-şi dezvolte capacităţile oricum foarte bune în arte marţiale. Maestrul este sceptic la început, dar după ce îi vede semnul din naştere al Alesului, el îi permite să se antreneze în dojo-ul său.

Alesul este prezentat celorlalţi doi studenţi, Wimp Lo şi Ling. În timp ce se antrenează, Alesul prezintă nişte calităţi care-l fac gelos pe Wimp Lo şi acesta din urmă îl cataloghează drept inamic. Când află faptul că Master Pain, omul care i-a ucis părinţii, se află în oraş, Alesul se pregăteşte să îl confrunte. Maestrul Pain pune în scenă un spectacol cu publicul în care îşi demonstrează calităţile de luptător senzaţionale şi îl impresionează atât de tare pe primar încât acesta îl angajează.

Alesul încearcă să se antreneze şi el în acelaşi mod în care a văzut la Master Pain, însă nu are acelaşi succes şi îşi leşină după mai multe lovituri încasate. Când se trezeşte, o femeie misterioasă numită Whoa îl avertizează să nu se grăbească prea tare în a se lupta cu Master Pain. Ignorând sfatul primit, el se duce să-l găsească pe Pain, însă dă peste unul dintre oamenii acestuia pe nume Moo Nieu. El reuşeşte să îl învingă pe acesta şi ajunge în cele din urmă faţă-n faţă cu inamicul său numărul 1.

Urmăreşte online filmul Kung Pow: Enter the Fist 2002 (Kung Pow!: Puterea pumnului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2001Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Kung Pow: Enter the Fist 2002, Online Subtitrat
Kung Pow: Enter the Fist 2002, Online Subtitrat
Kung Pow: Enter the Fist 2002, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare