Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Killing Gunther (2017), Online Subtitrat

Killing Gunther (2017), Online Subtitrat

Killing Gunther    22 Sep 2017

R 92 min ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2017Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

4.7
IMDB: 4.7/10 2,528 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Killing Gunther (2017), film online HD nesubtitrat în Română

Blake, un asasin excentric, dar şi foarte eficient, hotărăşte să-şi sporească faima ucigându-l pe cel mai faimos asasin plătit, Gunther. În timp ce încearcă să facă acest lucru, el angajează o echipă de documentarişti care să-i filmeze progresul şi să aibă dovada că el este cel care l-a ucis pe respectiv. De asemenea, el mai alcătuieşte ceea ce numeşte a fi o „echipă imbatabilă” compusă din prietenul său Donnie, un fost miner priceput la explozii, Sanaa, fiica unui asasin legendar, Gabe, un expert în tehnologie şi Ashley, mentorul lui Blake.

Pe când Ashley explică echipei de filmare motivele pentru care se află în această misiune, el suferă un atac de cord şi echipa rămâne incompletă. Pentru a umple locul lăsat liber de Ashley, Blake îl angajează pe Izzat, un fost extremist islamist care a devenit între timp asasin plătit cu un braţ robotic extrem de puternic şi care doreşte să-şi facă un renume în această branşă. De asemenea, ei îl cooptează şi pe Yong, un asasin obsedat de otrăburi care are la rândul său resentimente faţă de Gunther.

Lor li se mai alătură câteva persoane şi se adună cu toţii într-un depozit unde încearcă să-l localizeze pe Gunther. Max mărturiseşte faptul că ştie unde locuieşte Gunther şi are locaţia acestuia pe un stick, însă înainte de-a spune tot ce ştie, ei sunt luaţi prin surprindere de către însuşi Gunther care îi atacă şi apoi se face nevăzut. Grupul află ulterior faptul că Ashley urmează să fie externat din spital şi trei dintre ei merg să-l preia pe acesta, dar neprevăzutul apare din nou.

Urmareste online filmul: Killing Gunther (2017), Online Subtitrat

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2017Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD RO, Filme În curând, Filme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Killing Gunther (2017), Online Subtitrat
Killing Gunther (2017), Online Subtitrat
Killing Gunther (2017), Online Subtitrat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare