Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

KEN PARK 2002, Online Subtitrat

KEN PARK 2002, Online Subtitrat

Ken Park    3 April 2003 (Netherlands)

PG 1h 33min +18DramăEroticFilme +18Filme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme EroticFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5,9
IMDB: 5,9/10 26.224 votes

, , ,

, ,

2 nominations.

USA | Netherlands | France

Raportează eroarea

Ken Park 2002, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu adolescentul Ken Park, poreclit „Krap Nek”, ceea ce reprezintă numele şi prenumele său sscrise invers, dânduse cu skateboardul prin Visalia, California. El ajunge la un park de skate unde se aşează în mijlocul său, îşi porneşte camera de luat vederi, zâmbeşte şi se împuşcă în cap cu o armă. Moartea lui este folosită pentru a urmări viaţa a patru adolecenţi ce l-au cunoscut pe Ken în săptămânile de dinaintea sinuciderii sale.

Shawn este cel mai stabil dintre toate cele patru personaje, el fiind politicos şi grijuliu. Pe parcursul desfăşurării evenimentelor, el are o relaţie amoroasă cu mama iubitei sale, Rhonda. Shawn nu se dă înapoi de la a socializa cu familia ei care nu are nici cea mai mică idee despre aventura lor amoroasă, cu atât mai puţin iubita lui nu suspectează nimic. Claude, pe de altă parte, este deseori supus abuzurilor fizice şi emoţionale din partea tatălui său alcoolic şi în acest timp încearcă să aibă grijă de mama sa neglijentă ce poartă în pântece un nou copil şi nu face niciodată nimic pentru a-l apăra.

Tatăl lui Claude îl detestă pe acesta deoarece nu îl consideră suficient de bărbat. Cu toate acestea, după ce se întoarce beat într-o seară acasă, el încearcă să-l abuzeze sexual pe Claude, lucru care-l face pe băiat să fugă de acasă. Peaches este o fată ce locuieşte singură cu tatăl său ultra-religios ce îşi îndreaptă toată atenţia asupra ei de când mama sa a murit. Când tatăl ei o prinde cu iubitul ei Curtis într-o situaţie intimă, acesta se înfurie teribil şi îi pedepseşte pe amândoi.

P.S. Filmul conţine scene explicite de erotism şi limbaj.

Urmăreşte online filmul Ken Park 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: +18DramăEroticFilme +18Filme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme EroticFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

KEN PARK 2002, Online Subtitrat
KEN PARK 2002, Online Subtitrat
KEN PARK 2002, Online Subtitrat
KEN PARK 2002, Online Subtitrat
KEN PARK 2002, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare