Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat

Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat

    10 Feb 2017

137 min Filme 2017Filme ComedieFilme DramaFilme HDFilme HD ROFilme IndieneFilme noiFilme Online

7.5
IMDB: 7.5/10 9,763 votes

, , , , , , , ,

Raportează eroarea

Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat

Jagdishwar Mishra a.k.a Jolly (Akshay Kumar) este un avocat din Lucknow care lucrează ca asistent al unuia dintre cei mai faimoşi avocaţi din oraş, Rizvi Sahab. Pentru face rost de bani pentru propria lui firmă, Jolly minte o femeie însărcinată, Hina (Sayani Gupta), şi o convinge pe aceasta să-i dea bani pentru ca Rizvi să se ocupe de un proces de-al său. Jolly foloseşte banii pentru a plăti ultima rată şi îşi deschide firma cu o ceremonie fastuoasă.

Când Hina descoperă că a fost minţită de Jolly, ea se sinucide. Toată lumea îl învinovăţeşte pe Jolly pentru moartea acesteia, ba chiar şi propriul lui tată, care a lucrat vreme de 30 de ani pentru Rizvi. Plin de remuşcări, Jolly şi soţia lui, Pushpa (Huma Qureshi), alături de colegul avocat Birbal (Rajiv Gupta), hotărăsc să preia totuşi cazul femeii şi să continue procesul. El descoperă curând faptul că soţul lui Hina, Iqbal Qasim (Manav Kaul), a fost ucis într-o confruntare falsă de inspectorul Suryaveer Singh (Kumud Mishra) în chiar ziua nunţii lor pentru a primi o promovare.

Singh de asemenea a împuşcat un coleg poliţist pentru a motiva acţiunile sale şi să dovedească faptul că acea confruntare chiar a avut loc. Bhadouriya a murit ulterior din cauza sângerării excesive, iar inspectorul Suryaveer Singh îl angajează pe cel mai bun avocat din oraş, Pramod Mathur (Annu Kapoor), care-i este şi bun prieten, pentru a-l apăra în proces. În ziua primei înfăţişări, Jolly cere curţii o nouă anchetă imparţială asupra confruntării. Jolly reuşeşte apoi să obţină nişte documente cu ajutorul unei fete pe nume Guru Ji (Sanjay Mishra).

A blunt, abrasive and yet oddly compassionate Jagdishwar Mishra aka Jolly, a small-time struggling lawyer who moves from Kanpur to the city of Nawabs to pursue his dream of becoming a big-time lawyer.

Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat
Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat
Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat
Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat
Jolly LLB 2 (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare