Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Jesse Stone: Lost in Paradise 2015

Jesse Stone: Lost in Paradise 2015

18 Oct 2015

86 min Filme 2015Filme CrimaFilme DramaFilme HD ROFilme Online

7.3
IMDB: 7.3/10 1,317 votes

, , ,

Raportează eroarea

Jesse Stone: Lost in Paradise 2015, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GNS4wLPRf00[/embedyt]

Căpitanul de poliţie Jesse Stone (Tom Selleck) acceptă un post neplătit de consilier pentru forţele de poliţie din Boston şi lucrează cu Lt. Sydney Greenstreet (Leslie Hope) care-i cere ajutorul la un caz de crimă multiplă. După ce primeşte dosarele, Stone devine interesat în mod special de un anume caz care implică a patra victimă a unui criminal în serie brutal care îşi măcelăreşte şi dezmembrează victimele în timp ce ele sunt încă în viaţă.

Ce este şi mai straniu este că suspectul principal, un bărbat pe nume Richard, cunoscut mai mult sub pseudonimul de „Măcelarul din Boston”, se află deja la puşcărie şi recunoaşte cu mândrie primele trei crime, însă pe a patra susţine că nu a comis-o el. După ce îl interoghează pe criminal, Stone deduce că acesta este un ticălos dement, însă îl crede că nu a comis şi a patra crimă, Mavis Davies. Stone îl interoghează pe soţul lui Mavis, care e foarte amărât şi pentru că a aflat în timpul investigaţiei că soţia lui lucra ca prostituată când a fost ucisă.

Când Stone îi cere ajutorul, Davies îl informează că nu are nicio intenţie în a-l ajuta să redeschidă cazul. Stone întreabă despre câinele familiei care apare în câteva dintre pozele de la locul crimei, iar acesta susţine că l-a dat la un adăpost deoarece nu mai dorea să mănânce. Mai târziu, Stone se întâlneşte cu detectivul Dan Leary (Alex Carter), ofiţerul care l-a arestat pe criminal, şi acesta îi spune că este convins că „Măcelarul” este autorul tuturor celor patru crime, argumentând că după ce acesta a fost încarcerat crimele s-au oprit.

Urmăreşte online filmul Jesse Stone: Lost in Paradise 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Jesse Stone: Lost in Paradise 2015
Jesse Stone: Lost in Paradise 2015
Jesse Stone: Lost in Paradise 2015
Jesse Stone: Lost in Paradise 2015
Jesse Stone: Lost in Paradise 2015
Jesse Stone: Lost in Paradise 2015
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare