Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Jeepers Creepers, Online Subtitrat

Jeepers Creepers, Online Subtitrat

Jeepers Creepers    1 November 2002 (Romania)

Evaluat R pentru teroare violență / gore, limba și scurtă nuditate 1h 30min Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme VechiGroazăHorrorMisterMystery

6,1
IMDB: 6,1/10 95.147 votes

, , , , ,

3 victorii și 6 nominalizări.

Germany | USA

Raportează eroarea

Jeepers Creepers 2001 (Tenebre), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul urmează o zi din viaţa a doi fraţi, Trish (Gina Philips) şi fratele ei Darry Jenner (Justin Long). În timp ce merg cu maşina în Florida rurală, un şofer misterios (Jonathan Breck) încearcă să-i scoată de pe drum. După ce lasă vehicolul să-i depăşească, ei văd mai târziu aceeaşi camionetă cu un bărbat solid ce pare să arunce un cadavru într-un canal. Şoferul, dându-şi seama că cei doi fraţi l-au văzut, îi urmăreşte şi încearcă pentru a doua oară să-i scoată în afara drumului. După ce scapă cu greu de el, Darry insistă să se întoarcă pentru a cerceta biserica abandonată de lângă acel canal.

Darry începe să se târască în interiorul canalului, în timp ce este ţinut de Trish, dar ea îl scapă şi fratele său cade în canal. Pe fundul acelui canal, el găseşte sute de cadavre acolo, iar apoi descoperă un pasaj către biserică. Cei doi fraţi pleacă de acolo şi se opresc la o benzinărie de unde sună la poliţie. Apoi, sunt sunaţi de o femeie misterioasă care îi avertizează că se află într-un imens pericol. Derutaţi şi panicaţi, ei ignoră avertismentul femeii. Veştile circulă cum că biserica respectivă a fost cuprinsă de flăcări şi toate dovezile existenţei acelor cadavre au fost distruse. Trish şi Darry pleacă de la benzinărie fiind escortaţi de poliţie.

Pe drum, maşina poliţiei este atacată şi poliţiştii sunt ucişi de şoferul misterios din camioneta veche, iar apoi cadavrele sunt încărcate în camionetă. Scăpând din nou, Trish şi Darry se opresc la casa unei bătrâne, rugând-o să sune la poliţie. După o confruntare teribilă cu bărbatul care-i urmăreşte, cei doi pornesc din nou la drum şi ajung la o secţie de poliţie locală pentru a-şi aştepta părinţii să vină să-i ia de acolo, dar între timp primesc vizita lui Jezelle Gay Hartman (Patricia Belcher) care se prezintă drept femeia care i-a sunat mai devreme pentru a-i avertiza şi le spune cine este cu adevărat această creatură ce se află pe urmele lor.

Urmăreşte online filmul Jeepers Creepers 2001 (Tenebre), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tags: Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiGroazăHorrorMisterMystery

Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Jeepers Creepers, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare