Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Irreplaceable You (2018), Online Subtitrat

Irreplaceable You (2018), Online Subtitrat

Irreplaceable You    16 Feb 2018

N/A 96 min ComedieComedyDramăDramaticFilme 2018Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticRomanceRomantic

6.3
IMDB: 6.3/10 3,449 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Irreplaceable You (2018), Online Subtitrat

Când Abbie merge la doctor crezând că a rămas însărcinată atunci când vede că burta i se umflă, ea rămâne şocată să afle că nu e nici pe departe ceea ce a crezut ci e cancer în stadiul 4. Deşi trişti de vestea primită, cei doi, Abbie şi logodnicul ei Sam, fac haz de necaz că măcar nu vor mai plăti pentru facultate. Lucrurile se derulează un pic şi ne prezintă modul în care Abbie şi Sam s-au cunoscut pentru prima oară.

Ei aveau abia vârsta de opt ani şi s-au cunoscut în timpul unei excursii, iar când ghidul turistic le povesteşte cum un peşte din adâncul mării îşi muşcă partenerul, micuţa Abbie se apleacă şi îl muşca pe Sam. De atunci ei şi-au petrecut tot timpul împreună într-o completare monogamă neîntreruptă. Acest diagnostic de cancer este primul eveniment care le pune în pericol relaţia intimă ce părea să fie una până la adânci bătrâneţi.

După ce îşi revine din şocul iniţial, primul gând al lui Abbie este ce se va întâmpla cu Sam când ea nu va mai fi. Ea se gândeşte să îl lase pe acesta pe mâini bune aşa că îi creează un profil online şi încearcă să-i gasească o parteneră care să-i fie alături după moartea ei. Abbie intervievează câteva potenţiale „candidate”, însă niciuna nu se dovedeşte a fi potrivită pentru el. Ea merge apoi la un grup pentru persoane care suferă de această boală şi acolo se împrieteneşte cu un bărbat pe nume Myron care o ajută în misiunea ei.

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 2018Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

A couple who have known each other since 8 are destined to be together until death do them apart.

Irreplaceable You (2018), Online Subtitrat
Irreplaceable You (2018), Online Subtitrat
Irreplaceable You (2018), Online Subtitrat
Irreplaceable You (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare