Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Ip Man, maestrul Wing Chun, împreună cu familia lui, se mută la Hong Kong la începutul anilor ’50 după ce au scăpat din Foshanul devastat de război. Acolo, Ip îşi doreşte să deschidă o şcoală pentru a-şi propaga arta, dar şi să îşi câştige existenţa în aceste vremuri de restrişte, însă are dificultăţi în a atrage studenţi din cauza lipsei de reputaţie în oraş. Într-o zi, un tânăr băiat pe nume Wong Leung apare la uşa lui şi îl provoacă la luptă pe Ip, însă acesta îl învinge cu uşurinţă.

Wong pleacă umilit, însă se întoarce imediat cu un grup de prieteni pentru a se răzbuna. Ip, însă, îi bate din nou pe toţi. Uimiţi şi impresionaţi de calităţile lui Ip, Wong şi prietenii lui devin primii studenţi ai acestuia, aducând după ei şi alţi studenţi pentru a ajuta la creşterea şcolii. Wong este prins mai târziu punând postere pentru a promova şcoala lui Ip de către nişte studenţi din şcoala Hung Gar.

Unul dintre ei îl provoacă pe Wong la o luptă şi pierde, dar prietenii lui îl răpesc drept răzbunare şi cer o recompensă de la Ip. Ip se duce la locul întâlnirii, dar această întâlnire rezultă într-o confruntare cu un grup de golani din Hung Gar. Ip şi Wong se luptă cu aceştia şi reuşesc să fugă de acolo şi se întâlnesc apoi cu Jin Shanzhao, un expert în arte marţiale şi fost bandit, care vine în ajutorul lor cu propria lui gaşcă. În cele din urmă, Ip se întâlneşte cu maestrul studenţilor, care e şi liderul coaliţiei cluburilor de arte marţiale din Hong Kong, iar acesta îi spune lui Ip că are nevoie să articipe la o ceremonie de luptă specială pentru a-şi demonstra calităţile înainte de-a putea să îşi deschidă o şcoală.

Having defeated the best fighters of the Imperial Japanese army in occupied Shanghai, Ip Man and his family settle in post-war Hong Kong.Struggling to make a living, Master Ip opens a kung fu school to bring his celebrated art of Wing Chun to the troubled youth of Hong Kong. His growing reputation soon brings challenges from powerful enemies, including pre-eminent Hung Gar master, Hung Quan. However, when corrupt colonial officials stage a life-or-death contest with formidable British boxer, Twister, to humiliate the Chinese people, the masters quickly forget their differences. Soon, the eyes of the nation are on the one man capable of securing a victory-Grandmaster Ip Man!

The Legend Is Born: Ip Man
The Legend Is Born: Ip Man
The Legend Is Born: Ip Man
The Legend Is Born: Ip Man
The Legend Is Born: Ip Man
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare