Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Io Non Ho Paura (2003), Online Subtitrat

Io Non Ho Paura (2003), Online Subtitrat

Io non ho paura     14 martie 2003 (Italia)

Rated R pentru imagini tulburătoare și limba 1h 48min CrimăCrimeDramăFilme 2003Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

7,5
IMDB: 7,5/10 12.826 votes

, ,

, ,

14 victorii și 18 nominalizări.

Italia | Spania | Regatul Unit

Raportează eroarea

Io Non Ho Paura 2003 (Nu mi-e frică), film online HD subtitrat în Română

Evenimentele filmului se petrec în anul 1978, într-un oraş fictiv numit Acqua Traverse aflat în sudul Italiei, pe vremea celei mai călduroase veri ale secolului trecut. Un băieţel în vârstă de nouă ani pe nume Michele Amitrano şi un grup de prieteni de-ai lui se duc împreună prin arşiţă către o fermă părăsită. Sora lui Michele li se alătură acestora însă pe drum ea cade şi îşi sparge ochelarii, iar apoi îl cheamă în ajutor pe Michele care se întoarce după ea.

Din această cauză, cei doi sunt ultimii care ajung la destinaţie şi, drept urmare, trebuie să suporte o pedeapsă. Cu toate acestea, liderul grupului alege singura fată dintre ei, exceptând-o pe sora lui Michele, să suporte pedeapsa şi îi cer acesteia să se expună în faţa băieţilor. Ea nu doreşte asta şi încearcă să apeleze la ceilalţi băieţi pentru ajutor, dar nu primeşte acest lucru. Ea reticentă şi ezitantă începe să-şi dea jos hainele, dar Michele ia atitudine şi spune că el a fost cel care a ajuns ultimul şi el trebuie să suporte pedeapsa.

Între timp, când se pregătesc să plece acasă, sora lui Michele îl întreabă unde îi sunt ochelarii şi acesta se întoarce la fermă pentru a-i găsi. Acolo, el descoperă o gaură în pământ acoperită cu o foaie de metal. El o deschide şi vede acolo o parte dintr-un picior de om; îngrozit de privelişte, el hotărăşte să nu spună ce a văzut surorii sale. El se simte ameninţat de către Skull şi nu vrea ca meritul unei asemenea descoperiri să îi fie luat de acesta.

Urmăreşte online filmul Io Non Ho Paura 2003 (Nu mi-e frică), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeDramăFilme 2003Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechi

Io Non Ho Paura (2003), Online Subtitrat
Io Non Ho Paura (2003), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare