Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

In the Heat of the Night – În arşiţa nopţii, Online Subtitrat

In the Heat of the Night – În arşiţa nopţii, Online Subtitrat

In the Heat of the Night    25 Oct 1967

NOT RATED 109 min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 1967Filme CrimaFilme de ColectieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

8.0
IMDB: 8.0/10 55,186 votes

, , , ,

, , , , , , , , ,

Won 5 Oscars. Another 17 wins & 14 nominations.

USA

Raportează eroarea

In the Heat of the Night 1967 (În arşiţa nopţii), film online HD subtitrat în Română

Phillip Colbert, un industrialist bogat din Chicago, construieşte o fabrică în Sparta, Mississippi. Într-o noapte din septembrie, 1966, când se întoarce acasă de la o întâlnire, el este ucis. Cadavrul său este găsit de ofiţerul de poliţie Sam Wood la ora 3.30 în dimineaţă. Poliţistulu Gillespie soseşte la locul respectiv unde cadavrul a fost descoperit şi preia el întreaga anchetă a crimei. Un fotograf local este chemat pentru a asista poliţia în anchetă.

Fotograful respectiv îi spune lui Gillespie faptul că el bănuieşte că moartea lui Colbert s-a produs cu doar câteva ore înainte de găsirea cadavrului. Gillespie, speculând că această crimă ar fi fost comisă de un trecător, îi cere lui Wood să verifice dacă piscina este închisă (programul normal era ca închiderea să se producă la ora 01:00), străzile şi aleile sunt libere, cât şi staţiile de tren şi autobuz. La gara locală, Wood întâlneşte un bărbat de culoare, Virgil Tibbs, aşteptând un tren fără vreo destinaţie anume, liniştit cu bagajul său şi îmbrăcat la costum.

Deoarece ora este trecută de 03:00, Wood îl arestează imediat sub ameninţarea armei şi îl percheziţionează insistent, găsind asupra bărbatului suma de 200 de dolari. Wood îl duce la secţia de poliţie din Sparta unde i-l prezintă pe suspect lui Gillespie. Având anumite prejudecăţi referitoare la oamenii de culoare, Gillespie ajunge imediat la concluzia că Tibbs este vinovatul şi încearcă să-l facă pe acesta să mărturisească fapta. Cu toate acestea, el se face de râs când descoperă că Tibbs este, de fapt, un ofiţer de poliţie din Philadelphia, Pennsylvania, care se întâmplă să câştige mai mulţi bani într-o săptămână decât câştigă Gillespie într-o lună.

Urmăreşte online filmul In the Heat of the Night 1967 (În arşiţa nopţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 1967Filme CrimaFilme de ColectieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

In the Heat of the Night – În arşiţa nopţii, Online Subtitrat
In the Heat of the Night – În arşiţa nopţii, Online Subtitrat
In the Heat of the Night – În arşiţa nopţii, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare