Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Immortel (ad vitam) – Nemurire, online pe net subtitrat in limba Româna

Immortel (ad vitam) – Nemurire, online pe net subtitrat in limba Româna

Immortal    24 Mar 2004

R 103 min ActionAcțiuneAnimaţieAnimationCrimăCrimeCriminalitateFilme 2004Filme 2007Filme ActiuneFilme AnimatieFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme VechiTrailer 2003

6.0
IMDB: 6.0/10 19,307 votes

, , , , , , , , ,

3 nominations.

France, Italy, UK

Raportează eroarea

Immortel (ad vitam) 2004 (Nemurire), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul are loc în New York-ul anului 2095 unde oamenii modificaţi genetic trăiesc în armonie cu cei nemodificaţi şi unde Central Park s-a transformat misterios într-o „zonă de intruziune”, iar oamenii care încearcă să intre acolo sunt ucişi instantaneu. O piramidă ciudată a apărut în oraş; în interiorul ei, zeii Egiptului antic l-au judecat şi condamnat pe Horus (Thomas M. Pollard), un alt zeu, să-şi piardă imortalitatea. Jos în oraş, Jil (Linda Hardy), o tânără cu părul albastru este arestată. Nefiind complet umană, ţesuturile sale par să nu aibă mai mult de câteva luni, conform celui care o examinează, chiar dacă forma ei fizică este deja cea a unui adult.

De asemenea, ea deţine o serie de puteri secrete, inclusiv aceea de-a se reproduce cu zeii, însă nu este conştientă de aceste lucruri. Lui Horus i se oferă o perioadă de timp limitată pe care s-o petreacă în oraş alături de oameni şi să se reproducă. În căutarea lui pentru a un corp care să-l găzduiască, Horus îl găseşte pe Nikopol (Thomas Kretschmann), un rebel condamnat la 30 de ani de hibernare care a scăpat din închisoare datorită unei defecţiuni tehnice cu un an în urmă. Horus a întâmpinat mai multe eşecuri în a prelua corpuri umane din cauza incompatibilităţii cu modificările genetice la care au fost supuşi oamenii, astfel că acestea se autodistrug când sunt acaparate de zei.

Corpul lui Nikopol îl acceptă datorită faptului că a fost ţinut în criogenie la închisoare şi n-a fost supus acelor modificări genetice care cauzează respingerile. Horus preia controlul parţial asupra corpului lui Nikopol şi începe să caute o femeie pentru a se împrieteni cu ea şi, în cele din urmă, să-i nască un fiu înainte ca timpul sentinţei sale să expire. Când Horus/Nikopol o descoperă pe Jill, ei devin prinşi într-o ţesătură de crime şi intrigi.

Immortel (ad vitam), online subtitrat in limba Româna

New York City in the year 2095 where genetically altered humans live side by side with unaltered men and women.

Tgas: ActionAcțiuneAnimaţieAnimationCrimăCrimeCriminalitateFilme 2004Filme 2007Filme ActiuneFilme AnimatieFilme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiTrailer 2003

Immortel (ad vitam) – Nemurire, online pe net subtitrat in limba Româna
Immortel (ad vitam) – Nemurire, online pe net subtitrat in limba Româna
Immortel (ad vitam) – Nemurire, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare