Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

I’m Not Ashamed (2016), Online Subtitrat

I’m Not Ashamed (2016), Online Subtitrat

I'm Not Ashamed    02 Mar 2018

PG-13 112 min BiografieBiographyDramăDramaticFilme 2016Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5.7
IMDB: 5.7/10 2,225 votes

, , , , , , , , ,

1 nomination.

USA

Raportează eroarea

I’m Not Ashamed 2016 Online Subtitrat

În Littleton, Colorado, tânăra Rachel Joy Scott îşi vede tatăl părăsindu-şi familia în miezul nopţii. Mama ei se străduieşte să facă rost de bani pentru a se întreţine şi îşi încurajează copiii să se roage pentru ajutor financiar. Rachel începe să devină tot mai spirituală şi îmbrăţişează tot mai mult credinţa creştină. În timp ce se află în Liceul Columbine, Rachel devine o rebelă şi începe să se furişeze afară din casă pentru a-şi petrece timpul cu prietenele Madison, Gabby şi Celine.

Pe parcursul verii, mama lui Rachel o trimite la verişorii săi din Louisiana unde spiritualitatea ei creşte. Anul următor, la şcoală, Rachel începe o relaţie cu liderul clubului de actorie, Alex Dickerson şi, în timpul unor repetiţii, cei doi se sărută. Mai târziu, ea se întâlneşte cu Nathan Ballard, un copil al străzii a cărui mamă este dependentă de heroină şi, cu ajutorul lui Rachel, el ajunge să fie primit într-un orfelinat.

Într-o zi, tatăl ei vitreg, Larry, găseşte o sticlă de bere în maşină de la o petrecere şi îi interzice lui Rachel să mai conducă maşina din acel moment, făcând-o pe aceasta să devină iarăşi rebelă. La prima punere în scenă a piesei de teatru de la şcoală, Nathan soseşte şi începe să se certe cu Alex, făcând-o pe Rachel de râs. În acea noapte, la o petrecere, Rachel descoperă că Alex o înşeală cu Madison. Ea ajunge să fie luată la mişto tot mai des şi mai intens, ajungând până în momentul în care se gândeşte să se sinucidă.

Based on the inspiring and powerful true story and journal entries of Rachel Joy Scott- the first student killed in the Columbine high school shooting in 1999.

Tags: BiografieBiographyDramăDramaFilme 2016Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

I’m Not Ashamed (2016), Online Subtitrat
I’m Not Ashamed (2016), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare