Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Icon – Pentru o lume mai bună, Online Subtitrat

Icon – Pentru o lume mai bună, Online Subtitrat

Icon    30 May 2005 (USA)

PG -13 3h 10min ActionAcțiuneFilme 2005Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

5,9
IMDB: 5,9/10 762 votes

, ,

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

Icon – Pentru o lume mai bună 2005, film online HD subtitrat în Română

În timpul alegerilor prezidenţiale ruseşti din anul 1999, cei doi candidaţi principali sunt Igor Komarov (Patrick Bergin), un fost Colonel din cadrul organizaţiei KGB, şi un General pensionat pe nume Nikolai Nikolayev (Joss Ackland). În momentul în care o maşină explodează în faţa companiei farmaceutică a lui Komarov şi un virus este furat din interior, FSB începe o anchetă. În fruntea anchetei se află agenţii FSB Sonia Astrova (Annika Peterson) şi colegul ei Andrei Kasanov (Niko Nicotera).

Un funcţionar de la Ambasada Britanică din Moscova, Sir Nigel Irvine (Michael York), călătoreşte în sudul Spaniei pentru a încerca să-l găsească pe Jason Monk (Patrick Swayze), un fost agent CIA care se ocupa de agenţii dublii din Uniunea Sovietică. Irvine încearcă să-l convingă pe Jason să meargă la Moscova pentru a investiga bombardamentul Komarov Industries. În cele din urmă, după mari insistenţe, inclusiv promisiunea că o să-l ajute să-şi găsească fiica rusoaică, Monk acceptă misiunea.

Ajuns la Moscova, Jason găseşte un vechi prieten pe nume Viktor Akopov (Steve Speirs), al cărui frate, Sergei, agent dublu de-al lui Jason, a fost executat personal de către Komarov. Viktor acceptă să îl ascundă pe Jason de oamenii lui Komarov. Pretinzând că este un prieten de-al tatălui Soniei Astrova, el capătă acces la biroul ei şi fură o mostră de reziduuri obţinute de la locul bombardamentului şi o oferă unui alt prieten de-al său, Vladimir Tonkin (Valentin Ganev), un fost om de ştiinţă. Tonkin află că explozibilul a fost Semtex H, aflat într-o strânsă legătură de FSB.

Urmăreşte online filmul Icon – Pentru o lume mai bună 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Icon – Pentru o lume mai bună, Online Subtitrat
Icon – Pentru o lume mai bună, Online Subtitrat
Icon – Pentru o lume mai bună, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare