Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

I Smile Back (2015)

I Smile Back (2015)

06 Nov 2015

85 min Filme 2015Filme DramaFilme HD ROFilme Online

6.1
IMDB: 6.1/10 3,943 votes

, , ,

Raportează eroarea

I Smile Back 2015, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IrBw1hFo1QA[/embedyt]

I Smile Back este un film de dramă american regizat de Adam Salky şi bazat pe o carte cu acelaşi titlu din anul 2008 scrisă de Amy Koppelman, cea care s-a şi ocupat de scrierea scenariului împreună cu Paige Dylan. Filmul o are în centrul atenţiei pe Sarah Silverman care interpretează o femeie din clasa mijlocie care se străduieşte să facă faţă unor dependenţe de substanţe interzise şi nu numai. Filmul a avut premiera în cadrul Festivalului de Film Sundance, în 25 ianuarie 2015. De asemenea, el a fost proiectat şi la Festivalul de Film de la Toronto din 16 septembrie, 2015.

În ciuda aparenţelor, Laney Brooks este un dezastru din toate punctele de vedere. Ea consumă cocaină în baie în timp ce soţul ei se joacă afară cu cei doi copii ai lor. Soţul ei este un agent de asigurări pe nume Bruce, care o iubeşte şi îi este fidel, însă pentru Laney acest lucru nu pare să fie suficient, deoarece dependenţa de droguri şi comportamentul auto-distructiv nu este doar ocazional, ci reprezintă vârful unui iceberg mai mare.

De asemenea, ea are şi o aventură cu un alt tată de la şcoala copiilor săi, la rândul său pasionat de cocaină, care insistă că o iubeşte. Cât despre propria ei căsnicie, este neclar ce anume i-a ţinut împreună atâţia ani. După una dintre nopţile pline de băutură şi excese ale lui Laney, Bruce ajunge la concluzia că este momentul să ia măsuri şi să o ducă la un centru de reabilitare izolat. Teoretic, ea ar trebui să fie bine după 30 de zile petrecute acolo, însă practic…

Urmăreşte online filmul I Smile Back 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

I Smile Back (2015)
I Smile Back (2015)
I Smile Back (2015)
I Smile Back (2015)
I Smile Back (2015)
I Smile Back (2015)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare