Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, Online Subtitrat

Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, Online Subtitrat

Holy Smoke (original title)    26 decembrie 1999 (Australia)

Evaluat R pentru sexualitate puternică și limba 1h 55min ComedieComedyDramăDramaticFilme 1999Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme Vechi

5,9
IMDB: 5,9/10 12.744 votes

,

, , , , , , , , ,

2 victorii și 3 nominalizări.

USA | Australia

Raportează eroarea

Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, film online HD subtitrat în Română

În timpul unei călătorii în India, Ruth Barron are o revelaţie spirituală şi adoptă învăţăturile unui guru pe nume Baba. Înapoi acasă în suburbiile din Sydney, Sans Souci, părinţii ei sunt şocaţi să afle că fiica lor a renunţat la numele de botez şi acum răspunde la cel de „Nazni” şi nu mai are nicio intenţie de-a se întoarce. Ei sunt nevoiţi să inventeze o poveste cum că tatăl ei Gilbert a suferit un atac de cord şi se află pe patul de moarte, iar mama ei, Miriam, se duce în India cu speranţa că o s-o convingă să se întoarcă acasă.

Nazmi, însă, este de neînduplecat şi nu vrea să se întoarcă sub nicio formă, iar în tot acest timp în care încearcă să o convingă, mama ei suferă un atac de astm real de această dată. Nazmi acceptă să o însoţească pe drumul de întoarcere acasă cu avionul. Miriam aranjează o reuniune cu Gilbert care, chipurile, se recuperează în Outback.

Nazmi realizează că totul a fost o înşelătorie pentru a o aduce acasă şi că tatăl ei nu a suferit niciun atac de cord. Mai mult decât atât, ea află că familia ei a plănuit o intervenţie cu un cunoscut consilier care se ocupă cu „scoaterea” oamenilor îndoctrinaţi de diverse organizaţii şi culte religioase prin „deprogramarea” acestora. După o ceartă cu familia ei, ea acceptă să se supună tratamentului doar cu condiţia de-a fi lăsată să se întoarcă în India după ce sesiunile sunt finalizate.

Urmăreşte online filmul Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 1999Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme Vechi

Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, Online Subtitrat
Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, Online Subtitrat
Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, Online Subtitrat
Holy Smoke! – Focul Sacru 1999, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare