?w=1200
Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Here Alone – Singură aici (2016), Online Subtitrat

Here Alone – Singură aici (2016), Online Subtitrat

Here Alone (original title)    15 Apr 2016

R 98 min Filme 2016Filme DramaFilme HorrorFilme OnlineFilme SF

5.6
IMDB: 5.6/10 1,677 votes

, , ,

2 wins.

USA

Raportează eroarea

Here Alone – Singură aici 2016, film online HD subtitrat în Română

La un an după ce o infecţie care se răspândeşte prin intermediul aerului a decimat aproape întreaga populaţie umană, Ann (Lucy Walters) se străduieşte să continue supravieţuirea de una singură în pădure. Acolo există foarte puţine resurse pe care să le poată folosi pentru supravieţuire şi trebuie să îşi facă adăpostul deasupra pământului deoarece casele abandonate atrag morţii vii periculoşi şi infectaţi. În ciuda acestor condiţii vitrege, Ann se agaţă de speranţa că civilizaţia nu este distrusă definitiv.

Astfel, ea ascultă la un radio diverse mesaje de urgenţă care sunt transmise în limba franceză, o limbă pe care, însă, nu o poate înţelege. De asemenea, ea are parte şi de alte amintiri ale fostei sale vieţi care îl include pe soţul ei, Jason (Shane West), şi bebeluşul său. Cei doi, însă, au avut parte de-o soartă dramatică şi filmul explică modul în care au pierit printr-o serie de imagini din trecut când infecţia nu exista.

Ann ajunge să întâlnească ulterior un bărbat rănit pe nume Chris (Adam David Thompson), şi pe fiica vitregă adolesecentă a acestuia, Olivia (Gina Piersanti). Ea hotărăşte să îi ajute pe cei doi şi îl îngrijeşte pe Chris până ce acesta se pune înapoi pe propriile picioare, însă întâmpină anumite dificultăţi în a avea încredere în el sau în fiica lui. Neîncrederea ei este amestecată cu sentimentul pierderii propriei sale familii şi pericolul emoţional de-a „adopta” o familie în locul celei pierdute. În timp ce ameninţarea infecţiei este omniprezentă, ei continuă să se agaţe de speranţa că totul va reveni în cele din urmă la normal.

Urmăreşte online filmul Here Alone – Singură aici (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Here Alone – Singură aici (2016), Online Subtitrat
Here Alone – Singură aici (2016), Online Subtitrat
?w=1200
Here Alone – Singură aici (2016), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare