Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Heaven – Paradis?, Online Subtitrat

Heaven – Paradis?, Online Subtitrat

Heaven    21 Feb 2002

R 97 min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2002Filme CrimaFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

7.1
IMDB: 7.1/10 21,654 votes

, , , , , , , , ,

6 wins & 7 nominations.

UK, France, Italy, Germany, USA

Raportează eroarea

Heaven – Paradis? (2002), Online Subtitrat

Filmul este plasat în oraşul Turin, Italia, şi începe cu un tânăr funcţionar din cadrul Carabinierilor, Filippo (Giovanni Ribisi), care încearcă să înveţe pilotarea unui elicopter folosindu-se de un simulator de zbor. Când se prăbuşeşte accidental cu elicopterul virtual din cauza ascensiunii mult prea rapide, instructorul său îi spune că într-un elicopter real nu poţi să mergi pur şi simplu numai în sus, iar Filippo îl întreabă pe acesta cam cât de sus ar putea să zboare.

În altă parte, Phillipa (Cate Blanchett) se pregăteşte să planteze o bomba într-un birou din oraş ce aparţine unui influent om de afaceri. Cu toate că totul se desfăşoară exact cum plănuise dinainte, coşul de gunoi în are a lăsat bomba este golit la scurt timp după plecarea ei şi bomba explodează într-un lift unde curmă viaţa a patru persoane. Ea este cautată şi arestată de către Carabinieri, iar apoi este dusă la secţia unde lucrează Filippo.

Când este luată la întrebări, ea povesteşte faptul că e o profesoară de engleză ce predă la o şcoală locală unde mai mulţi studenţi au murit recent din cauza drogurilor. Descoperind faptul că toţi ar fi fost aprovizionaţi de către acelaşi cartel local, ea i-a contactat pe Carabinieri pentru a le oferi numele celor care se ocupă de furnizarea de droguri, poliţia i-a ignorat solicitările şi n-au intervenit în cauză. Drept urmare, ea s-a hotărât să ia problema în propriile mâini şi să îl omoare pe liderul cartelului, acel om de afaceri în al cărui birou a pus bomba.

A woman takes the law into her own hands after police ignore her pleas to arrest the man responsible for her husband’s death, and finds herself not only under arrest for murder but falling in love with an officer.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2002Filme CrimaFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

Heaven – Paradis?, Online Subtitrat
Heaven – Paradis?, Online Subtitrat
Heaven – Paradis?, Online Subtitrat
Heaven – Paradis?, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare