Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Heaven Knows, Mr. Allison (1957), Online Subtitrat

Heaven Knows, Mr. Allison (1957), Online Subtitrat

Heaven Knows, Mr. Allison (original title)    13 March 1957 (USA)

PG 1h 48min ActionAcțiuneAdventureAventuriDramăDramaticFilme 1957Filme ActiuneFilme AventuraFilme de ColectieFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme VechiNominalizat Oscar

7,4
IMDB: 7,4/10 6.712 votes

, ,

,

Nominalizat pentru 2 Oscaruri.

USA | UK

Raportează eroarea

Heaven Knows, Mr. Allison 1957 (Cerul ştie, D-le Allison), film online HD subtitrat în Română

În Pacificul de Sud, în anul 1944, Caporalul american Allison (Robert Mitchum) şi unitatea lui de recunoaştere se află în proces de debarcare dintr-un sumbarin al Marinei americane când sunt descoperiţi şi se trage asupra lor de către japonezi. Căpitanul submarinului este nevoit să se afunde şi să lase echipajul de recunoaştere în urmă. Allison ajunge la o barcă gonflabilă şi după câteva zile de plutire în derivă el ajunge pe o insulă. El găseşte o aşezăminte abandonată şi o capelă cu un singur ocupant.

Aceasta este călugăriţa Angela (Deborah Kerr), o începătoare care nu şi-a depus încă jurământul final. Ea însăşi a ajuns pe insulă cu doar patru zile în urmă, venită fiind cu un preot local pentru a evacua un alt cleric însă din păcate pentru ei japonezii ajunseseră înaintea lor. Nativii speriaţi care i-au adus pe insulă au fugit fără să-i avertizeze şi i-au lăsat singuri, iar preotul a murit la puţin timp după aceea.

Pentru o vreme, ei se bucură de insulă neavând pe nimeni în jur, dar apoi un detaşament al japonezilor soseşte pentru a realiza un câmp de cercetare meteorologică, astfel că cei doi sunt nevoiţi să se ascundă într-o peşteră. Allison încearcă să se strecoare în tabăra japonezilor pentru a obţine anumite provizii şi este foarte aproape să fie prins. În acea noapte, cei doi văd lumini de la nişte arme navale care sunt trase pe mare. Japonezii pleacă în mod neaşteptat de pe insulă şi, atât de bucurie cât şi din frustrare, Allison se îmbată cu nişte sake pe care asiaticii l-au lăsat în urmă.

Urmăreşte online filmul Heaven Knows, Mr. Allison 1957 (Cerul ştie, D-le Allison), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriDramăDramaFilme 1957Filme ActiuneFilme AventuraFilme de ColectieFilme de oscarFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiNominalizat Oscar

Heaven Knows, Mr. Allison (1957), Online Subtitrat
Heaven Knows, Mr. Allison (1957), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare