Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Hearts in Atlantis (2001), filme online HD subtitrat în Română

Hearts in Atlantis (2001), filme online HD subtitrat în Română

Hearts in Atlantis (original title)     28 September 2001 (USA)

Evaluat la PG-13 pentru elementele de violență și tematice 1h 41min DramăFilme 2001Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineMisterMystery

6,9
IMDB: 6,9/10 32.270 votes

, ,

, , , , , , , , ,

2 victorii și 8 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Hearts in Atlantis 2001 (Suflete pierdute în Atlantida), film online HD subtitrat în Română

Robert „Bobby” Garfield, un bărbat de vârstă mijlocie povesteşte despre trecutul său, mai ales o vară de pe vremea când avea doar şapte ani. În timpul acelei veri, el şi cei doi prieteni ai săi, Carol Gerber şi John „Sully” Sullivan, au parte de o mulţime de lucruri, cel mai misterios dintre ele fiind întâlnirea cu un gentleman mai mare decât ei pe nume Ted Brautigan. Bobby locuieşte împreună cu mama lui singură, Liz Garfield, care îl ia pe Brautigan să stea la ei o perioadă drept chiriaş.

Ted îl ia pe singuraticul Bobby sub aripa lui în timp ce mama acestuia este mult prea ocupată cu locul de muncă. Cei doi formează o legătură paternă şi curând devine evident faptul că Ted are anumite puteri psihice şi telekinetice. Aceste puteri sunt şi motivul pentru care Ted a ajuns în acest oraş pustiit. Ted îi povesteşte apoi lui Bobby faptul că a scăpat din ghearele „Oamenilor Mici”, nişte oameni stranii care nu s-ar da înapoi de la nimic să-l reia sub custodia lor.

După ce îi citeşte mintea lui Bobby şi realizează că visul acestuia este de-a avea o bicicletă, Ted îi oferă un dolar pe săptămână în schimbul cititului cu voce tare al ziarului de ştiri. Bobby îşi dă seama curând faptul că Ted are şi alte scopuri în minte. În mod misterios, Ted îl cere lui Bobby să fie atent prin cartier şi să se uite dacă vede vreun semn cum că oamenii ciudaţi sunt în zonă – unul dintre semne ar fi acela al unor anunţuri cu „animale dispărute”.

Urmăreşte online filmul Hearts in Atlantis 2001 (Suflete pierdute în Atlantida), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 2001Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineMisterMystery

Hearts in Atlantis (2001), filme online HD subtitrat în Română
Hearts in Atlantis (2001), filme online HD subtitrat în Română
Hearts in Atlantis (2001), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare