Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Handsome Devil (2017), Online Subtitrat

Handsome Devil (2017), Online Subtitrat

Handsome Devil     21 April 2017 (Ireland)

PG 1h 35min DramăFilme 2016Filme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme SportSport

7,2
IMDB: 7,2/10 3.541 votes

, ,

5 wins & 1 nomination.

Ireland

Raportează eroarea

Handsome Devil (2017), Online Subtitrat

Handsome Devil urmărește greutățile vieții de adolescent și povestea unui băiat marginalizat și pasionat de muzică, în vârstă de 16 ani. Cu părul lui vopsit, Ned, este fascinat de muzica pop-rock și nu s-a putut regăsi niciodată la școala internat cu profil rugby. Pe care tatăl său a insistat să o urmeze. Hotărât să evite problemele și să suporte încă un an de singurătate. Si agresiune, Ned este plăcut surprins atunci când dezvoltă o prietenie cu noul său coleg de cameră. Conor, un talentat jucător de rugby cu probleme proprii.

Legătura dintre băieți ia naștere prin muzică, iar cei doi încep să practice chitara împreună. La încurajarea profesorului de limba engleză, Ned și Conor intră într-un spectacol de talent la o școală de fete din zonă. În timp ce, atât talentul, cât și sezonul de rugby ies la orizont, presiunea de a alege între disciplina atletică bărbătească și mai multe activități artistice amenință să-l distrugă pe Conor, în timp ce Ned este din ce în ce mai tentat să-i trădeze încrederea pentru a-și salva pielea.

Ned și Conor fac greșeli, dar, în cele din urmă, ceea ce contează cu adevărat este că fiecare învață să vorbească în proprii săi termeni.

Când vă petreceți viața încercând să fiți o persoană pe care nu o aveți, cine va fi tu ?! Ned, un adolescent extrem de independent la un internat obsedat de rugby, se luptă cu răspunsul la această întrebare. Izbucnit și agresat doar pentru că el este diferit, Ned spune că păstrarea capului în jos este cea mai bună opțiune pentru a îndura anul școlar.

Urmareste online filmul Handsome Devil (2017), Online Subtitrat

Tags: DramăFilme 2016Filme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SportSport

Handsome Devil (2017), Online Subtitrat
Handsome Devil (2017), Online Subtitrat
Handsome Devil (2017), Online Subtitrat
Handsome Devil (2017), Online Subtitrat
Handsome Devil (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare