Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Guzaarish – Dorinţa magicianului, Online Subtitrat

Guzaarish – Dorinţa magicianului, Online Subtitrat

Guzaarish    19 November 2010 (India)

PG 2h 6min ComedieComedyDramăFilme 2010Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticRomanceRomantic

7,5
IMDB: 7,5/10 13.470 votes

, ,

, , ,

Cele mai votate filme indiene # 171 | 3 victorii și 11 nominalizări.

India

Raportează eroarea

Guzaarish – Dorinţa magicianului 2010, film online HD subtitrat în Română

Ethan Mascarenhas (Hrithik Roshan) este un fost magician care acum este tetraplegic. El devine apoi DJ la un post de radio numit Radio Zindagi. Emisiunea lui răspândeşte prin undele radio magia, speranţa şi amuzamentul datorită ambiţiei sale nestăvilite şi umorului său deosebit pe care-l pune în slujba ascultătorilor sau celor care-l sună în timpul emisiunii, făcând foarte greu de imaginat faptul că acest om a fost imobilizat din cauza unei răni la coloana vertebrală vreme de 14 ani din viaţă.

Sofia D’Souza (Aishwarya Rai) este asistenta care îl îngrijeşte pe Ethan şi l-a însoţit pe acesta timp de 12 ani. În ziua când se împlinesc cei 14 ani de când a suferit accidentul, Ethan hotărăşte să ceară în instanţă dreptul de a-i fi cruţată suferinţa şi a fi ucis în mod legal pe bază de milă. Ethan cere ajutorul celei mai bune prietene a sa care este şi avocată, Devyani Dutta (Shernaz Patel), pentru a-i susţine cauza în instanţă.

Devyani îl înţelege pe prietenul ei şi acceptă să îl reprezinte la proces. Surprinzător pentru toată lumea, chiar şi mama lui Ethan, Isabel Mascarenhas (Nafisa Ali) este de acord cu solicitarea fiului său şi îi susţine la rândul ei cauza. Pe de cealaltă parte, Dr. Nayak (Suhel Seth), cel care s-a ocupat de el pe parte medicală, încearcă din toate puterile sale să-l facă pe Ethan să renunţe la petiţie şi să-şi trăiască viaţa în continuare, dar până şi el cedează solicitării lui Ethan atunci când realizează că dorinţa acestuia de-a muri este prea mare. Între timp, un tânăr pe nume Omar Siddiqui (Aditya Roy Kapoor) pătrunde în viaţa lui Ethan pentru a învăţa magie de la cel pe care-l consideră cel mai măreţ magician. Împresionat de dragostea lui Omar pentru magie, el hotărăşte să-şi transfere cunoştinţele de magie tânărului.

Urmăreşte online filmul Guzaarish – Dorinţa magicianului 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyDramăFilme 2010Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

Guzaarish – Dorinţa magicianului, Online Subtitrat
Guzaarish – Dorinţa magicianului, Online Subtitrat
Guzaarish – Dorinţa magicianului, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare