Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Ghayal Once Again (2016), filme online HD subtitrat în Română

Ghayal Once Again (2016), filme online HD subtitrat în Română

Ghayal Once Again     5 February 2016 (India)

PG 2h 7min ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2016Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe net

6,5
IMDB: 6,5/10 4.384 votes

, ,

, ,

n/a

India

Raportează eroarea

Ghayal Once Again (2016), filme online HD subtitrat în Română

Tânărul Ajay Mehra îl împuşcă mortal pe Balwant Rai, un bărbat care l-a ucis anterior pe fratele lui Ajay, iar apoi se predă poliţistului Joe D’Souza. Ajay este condamnat la închisoare, iar după ce îşi ispăşeşte pedeapsa el începe o carieră de reporter la un ziar independent, dar în acelaşi timp acţionează ca justiţiar ce ajută poliţia în cazurile unde acuzaţii sunt greu de condamnat, mai ales cazuri în care sunt implicaţi oameni faimoşi sau influenţi din societate.

Un astfel de caz o implică pe Renu, o reporteriţă ce a fost drogată şi violată de şeful ei, mogulul media Rajguru. Atunci când cazul ei a fost muşamalizat de oamenii lui Rajguru, Renu s-a simţit foarte nedreptăţită şi a comis suicid. Ajay intervine în situaţie şi îl răpeşte pe Rajguru, iar apoi obţine de la el cu forţa nişte mostre ADN. Rajguru este arestat şi condamnat, iar Ajay este declarat erou. Cu toate acestea, Ajay încă suferă de atacuri de panică din cauza trecutului său dureros, însă iubita lui Riya, psihiatru, îl ajută să treacă peste probleme.

Joe D’Souza s-a retras acum din activitate şi a devenit activist social. Ajay colaborează deseori cu el şi îl ajută în activităţile sale. Mai târziu, însă, D’Souza este ucis într-un accident rutier în Panvel. Tânăra bloggeriţă Zoya Saigal este şocată să descopere faptul că, în realitate, Joe a fost împuşcat mortal. Ea a filmat fără să-şi dea seama crima respectivă comisă de către Kabir Raj Bansal, fiul unui mogul pe nume Raj Bansal.

Urmareste online filmul Ghayal Once Again (2016), filme online HD subtitrat în Română

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2016Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Ghayal Once Again (2016), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare