Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Forever Strong – Mereu puternici, Online Subtitrat

Forever Strong – Mereu puternici, Online Subtitrat

Forever Strong    26 Sep 2008

PG-13 112 min DramăDramaticFilme 2008Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme SportSport

7.2
IMDB: 7.2/10 9,530 votes

, , , , , , , , ,

1 win.

USA

Raportează eroarea

Forever Strong – Mereu puternici, Online Subtitrat

Rick Penning (Sean Faris) este un jucător de rugby liceean care a fost desemnat căpitan al unei echipe ai cărei jucători îşi îmbunătăţesc condiţia prin droguri şi alcool. După ce pierd campionatul în faţa echipei Highland Rugby, cea mai mare rivală a lor, Rick se îmbată şi pleacă apoi cu maşina, provocând un accident în care iubita lui Tammy este grav rănită. Drept consecinţă, el îsi pierde poziţia în echipă şi este trimis la un centru de detenţie pentru minori din Salt Lake.

Deoarece îi pare rău pentru el, managerul centrului respectiv, Marcus (Sean Astin), îl include pe acesta în cadrul echipei Highlander antrenată de Larry Gelwix (Gary Cole). Nefiind deloc încântat de idee, dar neavând nici prea mult de ales, el încearcă să se acomodeze cu noii colegi şi să-şi croiască drum către lista de titulari. Vechiul său prieten din echipa de rugby îi trimite o minge în care se află droguri şi încearcă să profite de ele, dar ceva se petrece şi hotărăşte să renunţe, aruncându-le.

El are de trecut o perioadă dificilă şi încearcă să treacă prin ea cu muncă asiduă, însă găseşte în cele din urmă puterea de-a merge mai departe şi a deveni un membru al echipei admirat de toată lumea. În fiecare zi el se antrenează din greu şi se ceartă cu antrenorul care nu îşi face treaba prea bine, stând mai mult degeaba. El continuă să fie o piesă importantă în angrenajul echipei, iar curând coechipierii săi încep să-l aprecieze tot mai mult şi să-şi dorească să le fie şi antrenor.

Rick Penning lives life just like he plays rugby; fast, hard-hitting and intense. When life on the edge lands him in jail, prison ward Marcus Tate offers him a chance to get back in the game by playing for his rival, Highland Rugby. Reluctantly Rick joins the team where he must adopt the grueling training schedule that Coach Gelwix enforces, or finish out the season behind bars.

Tags:  DramăDramaFilme 2008Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SportSport

Forever Strong – Mereu puternici, Online Subtitrat
Forever Strong – Mereu puternici, Online Subtitrat
Forever Strong – Mereu puternici, Online Subtitrat
Forever Strong – Mereu puternici, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare