Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

FOCUS 2015, film online HDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MxCRgtdAuBo[/embedyt]

Escrocul Nicky Spurgeon (Will Smith) se duce într-un club de noapte unde se întâlneşte cu o fată care practică aceeaşi „meserie” ca şi el, Jess Barrett (Margot Robbie), însă nu are nici pe departe experienţa lui şi încearcă să-l seducă pentru a-l atrage într-o capcană. Bineînţeles că Nicky nu se lasă păcălit şi le oferă sfatul prietenesc de-a nu-şi pierde niciodată concentrarea atunci când are de-a face cu situaţii pe care nu le anticipaseră, iar apoi pleacă de acolo.

Câteva zile mai târziu, Jess îl găseşte din nou pe Nicky într-un alt club de noapte şi îl convinge pe acesta să-i devină mentor după ce îi spune toate informaţiile pe care le-a aflat despre el şi trecutul său nu tocmai plăcut. Chiar dacă are unele reţineri în a face acest lucru, Nick o duce pe Jess în New Orleans unde o pune să realizeze câteva mici escrocherii ca să-i testeze capacităţile.

După ce se convinge că merită să se alieze cu ea, Nicky o prezintă pe Jess echipei sale, iar la scurtă vreme între cei doi se dezvoltă o relaţie romantică – chiar dacă asta-l deranjează un pic pentru că tatăl lui l-a învăţat să nu se implice niciodată emoţional cu cineva din branşa lor. La un meci din campionatul profesionist de fotbal ce se desfăşoară la Superdomul Mercedes-Benz, Nicky şi Jess atrag în capcana lor un perior înrăit, Liyuan Tse (B.D. Wong), căruia reuşesc să-i ia toţi banii. După aceea, Nicky îi oferă lui Jess partea care i se cuvine din escrocherie şi hotărăşte să încheie relaţiile cu ea, lăsând-o cu inima frântă.

Urmăreşte online filmul FOCUS 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.

Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Focus (2015)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare