Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, Online Subtitrat

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, Online Subtitrat

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog    13 Jan 1995

PG 81 min AdventureFamilieFamilyFilme 1994Filme AventuraFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6.4
IMDB: 6.4/10 2,196 votes

, , , , , , , , ,

3 nominations.

USA

Raportează eroarea

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), film online HD subtitrat în Română

Tânărul în vârstă de 15 ani, Angus McCormick (Jesse Bradford), locuieşte într-un mic oraş din British Columbia, Canada, împreună cu părinţii lui şi fratele său mai mic, în vârstă de opt ani, Silas. În zilele noastre, el îşi petrece timpul fie cu prietenii, fie învăţând tehnici de supravieţuire în sălbăticie de la tatăl său. Într-o după amiază, în timp ce aduna lemne de foc în apropierea casei, Angus găseşte un labrador rătăcit şi îşi roagă părinţii să îi permită să aibă grijă de el.

Părinţii lui, John şi Katherine McCormick acceptă ca Angus să păstreze câinele, dar cu condiţia de a-şi asuma întreaga responsabilitate a îngrijirii lui, lucru pe care Angus îl acceptă fără ezitare şi îşi numeşte noul partener drept „Yellow”. Câteva zile mai târziu, în timp ce Angus, tatăl său şi câinele Yellow mergeau cu barca pe costă şi suferă un accident, fiind luaţi de apele turbulente, John este preluat de un elicopter şi dus de urgenţă la spital, însă Angus şi Yellow rămân izoaţi pe costă, departe de civilizaţie.

Părinţii lui Angus îl caută disperaţi împreună cu echipele de salvare, însă antrenamentele pe care le-a făcut cu tatăl său de supravieţuire în sălbăticie se dovedesc a fi foarte utile în aceste momente grele, Angus fiind ajutat foarte mult şi de inteligenţa deosebită a noului său companion, care încearcă să atragă salvatorii. Angus improvizează un adăpost pe ţărmul stâncos, iar apoi încearcă să vadă ce provizii poate să recupereze de pe barca eşuată a tatălui său pe care să le folosească până ce vor fi salvaţi.

Urmăreşte online filmul Far from Home: The Adventures of Yellow Dog 1995 (Aventura prieteniei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: AdventureFamilieFamilyFilme 1994Filme AventuraFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, Online Subtitrat
Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, Online Subtitrat
Far from Home: The Adventures of Yellow Dog, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare