Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Fallen 2016, film online HD subtitrat în Română

Luce este trimisă la o şcoală pregătitoare după ce este acuzată de moartea lui Trevor, un băiat pe care Luce l-a plăcut foarte tare. După ce s-au sărutat, Trevor a murit într-un incendiu la scurtă vreme după ce aceasta a susţinut că a văzut nişte „umbre”. Când ajunge la noua şcoală, Luce este pusă în temă cu regulile şi istoria acesteia de către Randy, iar acolo îl observă pe Cameron, un alt student care e adus de poliţie cu cătuşe.

Cei doi fac un schimb de priviri şi imediat se formează o conexiune. Arriane Alter, o veterană de acolo, o ia pe Luce sub aripa ei şi o informează despre statutul şcolii. Arriane spune că etajul trei al dormitoarelor sunt rezervate celor cu probleme mentale, dar imediat rămâne mască atunci când Luce îi spune că şi camera ei se află tot la etajul trei, făcând-o să îşi ceară scuze. Luce merge la bibliotecă unde o cunoaşte pe Miss Sophia, o profesoară căruntă foarte religioasă care îi oferă cărţi şi o lasă să intre în secţiunea „colectiilor speciale”.

Pe măsură ce avansează, ea începe să vadă din nou „umbrele”, nişte creaturi paranormale pe care Luce le vede din copilărie. Când se duce la ore, ea este abordată de către Molly Zane care pare să ştie anumite lucruri din trecutul ei şi aceasta începe să o tachineze şi s-o facă psihopată. Luce îşi pierde cumpătul şi ripostează, lovind-o pe Molly. Ele sunt prinse de Randy care le desparte şi le pedepseşte pe amândoua, chiar dacă ştie că Molly a început cearta, ea fiind recunoscută pentru faptul că provoacă probleme.

Fallen (2016)
Fallen (2016)
Fallen (2016)
Fallen (2016)
Fallen (2016)
Fallen (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare