Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Escape from Sobibor 1987, Online Subtitrat

Escape from Sobibor 1987, Online Subtitrat

TV Movie 12 April 1987

2h 23min Filme 1987Filme DramaFilme HD ROFilme HistoryFilme OnlineFilme RazboiFilme Vechi

7,5
IMDB: 7,5/10 6.572 votes

, ,

, ,

Raportează eroarea

Escape from Sobibor 1987 (Evadare din Sobibor), Online Subtitrat

Filmul începe cu un nou transport de evrei polonezi care urmează a fi procesaţi la Sobibor. Comandantul german le ţine acestora un discurs de bun venit, asigurându-i pe nou-veniţii evrei că acesta este, de fapt, un lagăr de muncă. Alţi ofiţeri SS se plimbă printre prizonieri şi selectează câţiva dintre ei care se pricep la anumite lucruri, precum aurari, fierari, pantofari sau croitori, pentru munci ulterioare în domeniul lor. Cei care rămân sunt trimişi în altă parte a lagărului din care iese zi şi noapte un fum înecăcios.

Nu trece multă vreme până ce noii prizonieri realizează că Sobibor este un lagăr de exterminare. Micul număr de prizonieri care sunt ţinuţi în viaţă sunt puşi să sorteze tot ce se poate din bunurile celor exterminaţi, iar din aurul şi argintul acestora se creează bijuterii pentru ofiţerii SS. În ciuda utilităţii lor, existenţa prizonierilor este una precară, bătălie sau execuţiile putând apărea în orice moment.

Gustav Wagner este cel mai deştept şi sadic dintre ofiţerii germani. Când doi prizonieri evadează în pădurea din apropiere, Wagner fortează cei 13 prizonieri rămaşi să aleagă fiecare dintre ei câte un alt prizonier care să moară alături de ei şi apoi acesta îi execută pe toţi 26. Liderul prizonierilor, Leon Feldhendler, realizează în momentul în care trenurile încetează să mai sosească faptul că Sobibor şi-a cam încetat utilitatea şi evreii care au mai rămas acolo urmează să fie executaţi. El concepe un plan pentru a evada, iar pentru a face asta ei trebuie să ucidă ofiţerii SS unul câte unul cât mai în linişte posibil.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=b4R53qvwbag[/embedyt]

Urmăreşte online filmul Escape from Sobibor 1987 (Evadare din Sobibor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Escape from Sobibor 1987, Online Subtitrat
Escape from Sobibor 1987, Online Subtitrat
Escape from Sobibor 1987, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare