Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Yutaka Takeuchi

Marvel’s The Defenders 1×8

Marvel’s The Defenders 1×8

În timp ce New York se apropie de dezastru, Elektra vede ceea ce se întâmplă dincolo de zid, iar apărătorii fac un ultim efort pentru a salva orașul.

Marvel’s The Defenders 1×7

Marvel’s The Defenders 1×7

Matt, Jessica și Luke se angajează într-o căutare disperată. Colleen și Claire dezbate eroismul. Elektra încearcă să recruteze un aliat important.

Marvel’s The Defenders 1×6

Marvel’s The Defenders 1×6

Stick-ul oferă o teorie, Danny se află la o parte, iar Alexandra află că nu este ușor să fii lider.

Marvel’s The Defenders 1×5

Marvel’s The Defenders 1×5

Interesele lui Elektra sunt chestionate, Colleen se confruntă cu o cunoștință veche, iar Luca dovedește că știe să facă un hit.

Marvel’s The Defenders 1×4

Marvel’s The Defenders 1×4

Pe măsură ce apărătorii se cunosc reciproc la cină, ei sunt întâmpinați de o serie de agresori - nici unul nu este prietenos.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.087)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.874)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.852)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.667)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.629)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.