Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Wentworth Miller

The Flash 4×19

The Flash 4×19

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Când Barry are nevoie de ajutor pentru a transporta o meta periculoasă, el îl cheamă pe un nou prieten pentru ajutor - Leo Snart AKA Citizen Cold. Între timp, Cisco devine suspicios față de Harry.

DC’s Legends of Tomorrow 3×18

DC’s Legends of Tomorrow 3×18

Legends of Tomorrow (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Legendele intenționează să înfrângă Mallus, folosind totemurile, nu merg așa cum era planificat, forțând-o pe Rip să improvizeze. Echipa se regrupează în Vestul Sălbatic unde se întâlnesc cu vechiul lor prieten Jonah Hex. Sara lasă pe Ray să-l privească pe Damien Darhk, în timp ce vine cu un nou plan. Între timp, Amaya este hotărâtă să găsească o modalitate de a folosi totemurile pentru a distruge Mallus.

DC’s Legends of Tomorrow 3×16

DC’s Legends of Tomorrow 3×16

Legends of Tomorrow (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când Ava dispare, Sara și Ray au început să o găsească după ce au făcut ceva de la agentul Time Bureau, Gary, și un adevăr deranjant despre Ava. Amaya îl ocupă pe Zari, ajutându-l pe Rory să-și controleze propria putere Totem. Între timp, Nate și Wally au pornit într-o misiune care merge prost atunci când se împerechează cu o persoană puțin probabil să încerce să obțină un Totem.

DC’s Legends of Tomorrow 3×17

DC’s Legends of Tomorrow 3×17

Legends of Tomorrow (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cu cronologia abia stabilă, legendele trebuie să abordeze două anacronisme în același timp pentru a încerca să-l țină pe Mallus în gol. Sara și Rip au reușit să-i oprească pe Grodd să treacă după o anumită țintă, lăsând-o pe Nate și pe Wally să-i oprească pe Amaya să-și schimbe viitorul. Între timp, legendele cred că au găsit o modalitate de a distruge Mallus, dar vor trebui să creeze o ...

DC’s Legends of Tomorrow 3×15

DC’s Legends of Tomorrow 3×15

Legends of Tomorrow (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când puterea lui Mallus asupra lui Sara reapare, ea devine fără rezonabil purtătorul unuia dintre Totemele. Rory trebuie să-și cucerească partea întunecată pentru a-și exercita propria putere Totem pentru a ajuta la salvarea echipajului. Între timp, agentul Sharpe observă că ceva nu este în regulă și recrutează pe cineva neortodox pentru a ajuta.

DC’s Legends of Tomorrow 3×14

DC’s Legends of Tomorrow 3×14

Legends of Tomorrow (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când legendele învață că o tragedie misterioasă a distrus-o în 1954 pe Memphis, eradicând astfel locul de naștere al rock-roll-ului, ei se angajează în cea mai importantă misiune - să salveze muzica. Nate este încântată să-i arate lui Amaya de ce muzica este importantă pentru el și este surprins de faptul că duce la o legendă rock, precum și la totemul al șaselea și ultimul, Totemul morții. Între timp, ...

DC’s Legends of Tomorrow 3×13

DC’s Legends of Tomorrow 3×13

Legends of Tomorrow (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când Damien și Nora Darhrk îl iau pe Ray ca ostateci, îl forțează să încerce să repare Totemul de foc, dar Ray încearcă să folosească lupta pentru putere între ei în avantajul lui. Ray și Nora se află împreună în anii 1960 în Germania de Est pentru a fixa totemul, dar curând se confruntă cu o versiune mai tânără și mai proastă a lui Damien Dahrk. Între timp, Sara ...

DC’s Legends of Tomorrow 3×12

DC’s Legends of Tomorrow 3×12

 Când Sara decide să ia ceva timp privat, legendele urmăresc un loc în care se află locul unde se află Totemul pământului pierdut de mult timp. Fără cunoștințele lui Sara, legendele se găsesc în 1717 pentru a vâna comoara pierduta de mult timp a lui Blackbeard, dar în modă legendelor, lucrurile merg prost. Între timp, Ray se simte vinovat de ceva pe care la făcut și încearcă să-l amendeze, ceea ce îl aterizează cu probleme chiar mai mari.

DC’s Legends of Tomorrow 3×11

DC’s Legends of Tomorrow 3×11

După ce echipa se întoarce de la o misiune, Zari se găsește blocată într-o buclă de timp care are ca rezultat faptul că Waverider suflă din nou și din nou. Zari curând începe să bănuiască că răspunsul de a opri ceea ce se întâmplă ar putea fi ascuns în secretele colegilor de navă. Dar, investigând-o, începe să înțeleagă locul ei în echipă.

DC’s Legends of Tomorrow 3×10

DC’s Legends of Tomorrow 3×10

După întâlnirea lui Sara cu Mallus, legendele sunt vizitate de un detectiv demonologist, John Constantine. Legendele sunt de acord să-l însoțească la un spital de psihiatrie de astăzi și sunt surprinși să descopere care Constantin încearcă să ajute. În timpul exorcizării, Sara, Leo și Constantine au dispărut, lăsând pe Ray și Zari să încerce să aibă grijă de clientul lui Constantin. Între timp, Amaya și Nate se confruntă din nou cu Kuasa.

DC’s Legends of Tomorrow 3×9

DC’s Legends of Tomorrow 3×9

Zgâlțâind de evenimentele recente, legendele se scufundă în muncă, ceea ce le descoperă că investighează un Anachronism într-o așezare vikingă din Lumea Nouă. Legendele își dau seama că Norsemenii se închină unui artefact ca zeul lor și sunt surprinși de originea artefactului. Pentru prima dată, Sara este îngrijorată că ar putea avea nevoie de asistență atunci când Damien Darhk apare. Între timp, Jax găsește o lacună care ar putea schimba potențial istoria, dar este un risc pe care este dispus să îl ia.

The Flash 1×16

The Flash 1×16

Flash-ul învață că Căpitanul Rece și Heat Wave s-au întors în Orașul Central. De această dată, Snart a adus-o pe sora lui, sociopatică, Lisa, pentru a ajuta la răsturnarea orașului.

The Flash 1×22

The Flash 1×22

When Dr. Wells reactivates the Particle Accelerator, Barry must move the imprisoned meta-humans away. To do that, he needs help, and he chooses to ask Captain Cold for it.

The Flash 1×23

The Flash 1×23

Cu Acceleratorul de particule înapoi online, Barry se poate întoarce în timp pentru a opri Eobard Thawne în noaptea crimei mamei sale cu cincisprezece ani în urmă.

The Flash 1×4

The Flash 1×4

Pentru a fura un diamant neprețuit, căpitanul Cold achiziționează o armă specializată care poate ucide blițul. Joe dezaprobă că se întâlnesc cu Eddie și Iris.

The Flash 1×10

The Flash 1×10

În timp ce Flash se pregătește să învingă blițul invers, Căpitanul rece, alături de Heat Wave, vine în căutarea unei lupte.

DC’s Legends of Tomorrow 3×8

DC’s Legends of Tomorrow 3×8

Nunta lui Barry și Iris aduce gașca împreună, dar lucrurile se înrăutățesc atunci când răufăcătorii de pe Pământ-X atacă ceremonia. Toate trupele super-eroilor, împreună cu ajutorul prietenilor lor de super, cum ar fi Citizen Cold, Ray, Felicity Smoak, Iris West și Alex Danvers, pentru a-și asuma încă cei mai mari răufăcători. Cele mai puternice eroi ai pământului - Green Arrow, Supergirl, Flash și White Canary - conduc echipele lor în luptă pentru a salva lumea. Crossover-ul începe pe Supergirl S03E08 Criza ...

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.