Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Tony Way

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×10

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×10

Lumea este atacată deoarece străinii invadează casele noastre liniștite. Charlie, tânărul nostru erou, trebuie să facă cele mai dificile decizii imaginabile, să-și protejeze mama și rasa umană, deoarece el este printre primii care înțeleg că oamenii sunt înlocuiți de periculoși mormoni.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×4

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×4

În medie, așa cum a fost vreodată un om, când a fost abordată de o femeie sintetică superbă, cu un plan ilegal care i-ar fi putut schimba viața complet, un om rănit Ed decide să ajute ... și apoi lumea lui începe să se prăbușească.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×6

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×6

O femeie care suferă într-o căsătorie fără dragoste constată că la întoarcerea sa din luptă, soțul ei abuziv emoțional pare brusc un om diferit - în mai multe moduri decât unul.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×5

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×5

Sarah, o polițistă care trăiește în viitor, împărtășește capul cu George, un strălucit designer de jocuri. Într-o cursă împotriva timpului, împărtășind o legătură pe care nimeni altcineva nu o poate vedea, ei învață lucrurile care îi conectează și îi pot distruge.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×7

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×7

Un om atârnă mort de pe o lampă, aparent ucisă și inexplicabil ignorată de trecători, după ce un politician face o declarație șocantă care încurajează violența. Când un om îndrăznește să pună la îndoială situația, el devine o țintă instantanee.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×8

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×8

În ciuda faptului că societatea și lumea, după cum știm că s-au prăbușit, o fabrică masivă și automată de producție continuă să funcționeze în conformitate cu principiile consumismului - oamenii consumă produse pentru a fi fericiți și pentru a consuma în mod continuu, trebuie să li se refuze libertatea alegerea și voința liberă. Când o mică bandă de rebeli decid să închidă fabrica, ei descoperă că ei ar putea fi, de fapt, consumatorii perfecți.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×9

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×9

O fată din orașul mic, deja înfrântă de anxietatea socială, se mută într-un mare oraș futurist cu mama ei. Expus pentru prima oara accentului pus de societatea urbana asupra securitatii si prevenirii terorismului, nu cu mult timp inainte ca zilele ei de scoala sa fie consumate de teama si paranoia. În curând găsește îndrumare și companie în cele mai neașteptate locuri.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×1

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×1

Lumea este fără tehnologie avansată, iar telepatii mutanți au devenit unicul mecanism al umanității pentru comunicarea pe distanțe lungi. Dar puterile lor au implicații neintenționate și atunci când publicul începe să îmbrățișeze capcane misterioase, care blochează telepatia, doi detectivi cu un trecut încurcat sunt aduși să investigheze.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×2

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×2

Doi angajați ai turismului spaniol dezamăgit, dezamăgit și indiferent iau cererea unei persoane în vârstă de a se întoarce pe Pământ ... a cărei existență este un mit lung dezbinat.

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×3

Philip K. Dick’s Electric Dreams 1×3

Ed Jacobson, un angajat neatins la o gară, este alarmat să descopere că un număr de navetieri zilnice iau trenul într-un oraș care nu ar trebui să existe.

Game of Thrones 4×3

Game of Thrones 4×3

Tyrion își analizează opțiunile. Tywin extinde o ramură de măslin. Sam își dă seama că Castelul Black nu este sigur și Jon propune un plan îndrăzneț. Huntul îi învață pe Arya așa cum sunt lucrurile. Dany își alege campionul.

Game of Thrones 4×2

Game of Thrones 4×2

Tyrion îi dă lui Jaime o mână. Joffrey și Margaery găzduiesc un mic dejun. La Dragonstone, Stannis își pierde răbdarea cu Davos. Ramsay găsește un scop pentru animalul său de companie. În nordul zidului, Bran vede unde trebuie să meargă.

Game of Thrones 4×1

Game of Thrones 4×1

Tyrion salută un oaspete la King's Landing. La castelul Black, Jon Snow se găsește nedorit. Dany este îndreptată spre Meereen, mama tuturor orașelor sclave. Arya intră într-un vechi prieten.

Game of Thrones 2×1

Game of Thrones 2×1

Pe măsură ce Robb Stark și armata sa nordică continuă războiul împotriva Lanniste, Tyrion ajunge la Landing-ul lui King pentru a sfătui pe Joffrey și pentru a tempera excesele tânărului rege. Pe insula Dragonstone, Stannis Baratheon planifică o invazie pentru a revendica tronul fratelui său târziu, aliatându-se cu Melisandre, o ciudată preoteasă a unui zeu străin. Pe mare, Daenerys, cei trei tineri dragoni ai săi, și călărețul khalasar trec prin Deșeurile roșii în căutare de aliați sau de apă. În nord, Bran stăpânește ...

Game of Thrones 2×4

Game of Thrones 2×4

Joffrey îl pedepsește pe Sansa pentru victoriile lui Robb, iar Tyrion se luptă pentru a tempera cruzimea regelui. Catelyn îl roagă pe Stannis și pe Renly să se unească cu Lannisters. Dany și khalasar ei ajung în orașul prosper al Qarth. Tyrion constrânge o rudă în a fi ochii și urechile sale. Arya și Gendry sunt duși la Harrenhal, unde viețile lor sunt în ... citește mai mult

Game of Thrones 2×9

Game of Thrones 2×9

Tyrion și Lannisterii se luptă pentru viața lor ca flotă a lui Stannis care atacă King's Landing.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.800)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.629)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.