Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Todd Thomson

UnREAL 3×6

UnREAL 3×6

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Sub ochii buni ai doctorului Simon, Rachel încearcă să-i ajute pe tatăl său să-și scoată medicamentele, obligându-i să ia o decizie dureroasă. Jay oferă știri dificile cu privire la noul său show. Quinn și Chet iau lucrurile în mâinile lor cu doi dintre concurenți, făcând aur vechi.

UnREAL 3×3

UnREAL 3×3

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Un grup de membri patriarhal infuriează Serena, care refuză să ia în considerare sfaturile lui Chet cu privire la modul în care ar trebui să acționeze femeile. Rachel se deschide despre trecutul ei Dr. Simon. Unul dintre concurenți dezvăluie motivul real pentru care a venit în spectacol.

UnREAL 3×4

UnREAL 3×4

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Rachel este forțată să vină curată la Serena. Quinn aprobă ideea lui Jay pentru un nou spectacol, dar trebuie să facă o afacere potențial periculoasă cu unul dintre concurenți. Rachel revine la o traumă din trecutul ei întunecat și descoperă veste tulburătoare.

UnREAL 3×5

UnREAL 3×5

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Quinn și Jay noul teren de spectacol la Gary nu merge așa cum a fost planificat. Rachel se confruntă cu tatăl ei despre trecutul ei și o salvează de sub controlul mamei ei. Serena învață secretul unui concurent. Aranjamentul lui Jay cu Alexi devine chiar mai riscant decât înainte.

UnREAL 3×2

UnREAL 3×2

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română După ce un joc de poker cu concurenții lasă pe Serena câștigătorul, Chet decide să o învețe cum să fie femeia pe care toți bărbații doresc să se căsătorească. Quinn face o legătură cu unul dintre concurenți după întâlnirea cu prietena modelului de costume de baie de la Chet.

UnREAL 2×1

UnREAL 2×1

Quinn îl promovează pe Rachel să producă Sezonul 14 al "Everlasting" și ea încearcă apoi să schimbe istoria prin aruncarea primului pretendent afro-american. Chet încearcă să recupereze controlul spectacolului și declară că opinia vinovată este de acord cu viziunea sa.

UnREAL 2×2

UnREAL 2×2

Quinn și Chet încep să producă două versiuni diferite ale spectacolului, forțând echipajul să aleagă părți. Rachel se tem că noua ei promovare ar putea fi în joc, așa că ea ia lucrurile în propriile mâini și sfârșește prin a da rezultate neașteptate.

UnREAL 2×3

UnREAL 2×3

Chet este permis să producă o versiune mai masculo-skewing a spectacolului. Quinn decide să-și dovedească propria valoare. Rachel începe să suspecteze că Darius ascunde un secret. Chet se luptă într-o bătălie de custodie asupra fiului său.

UnREAL 2×5

UnREAL 2×5

Coleman îl invită pe Rachel la premiile Impact. Quinn este prezentat noului proprietar al rețelei. Darius trebuie să ia o decizie mare. Relația lui Jeremy cu Rachel continuă să provoace probleme pe scenă.

UnREAL 2×4

UnREAL 2×4

Darius își dezvăluie secretul lui Rachel și încearcă să găsească o cale de a-și inversa decizia. Quinn și Chet se găsesc înapoi în aceeași echipă. Chet își aduce copilul la muncă. Quinn se confruntă cu Rachel.

UnREAL 2×6

UnREAL 2×6

Chet îl susține pe Rachel pe măsură ce se confruntă cu o experiență traumatizantă. Quinn urmărește o nouă relație. Rachel face o descoperire șocantă despre unul dintre concurenți. Darius ia o decizie neașteptată.

UnREAL 2×7

UnREAL 2×7

Quinn interferă cu noua relație a lui Rachel și Coleman, Darius decide să ia o pauză de la spectacol cu ​​Romeo, iar Rachel ia o decizie cu consecințe periculoase. Între timp, un vizitator neașteptat se oprește la set.

UnREAL 2×9

UnREAL 2×9

Coleman încearcă să o convingă pe Rachel să o distrugă pe Quinn și pe Everlasting, dar Rachel are un plan alternativ. Darius și Jay se pregătesc pentru a-și asigura concurenții finali. Quinn primește știri care își schimbă perspectiva.

UnREAL 2×8

UnREAL 2×8

Rachel se luptă în urma unui incident cu Darius. Quinn munceste din greu pentru a echilibra totul, pe masura ce lucrurile merg prost pe set. Chet primește atenția dintr-o sursă puțin probabilă.

UnREAL 2×10

UnREAL 2×10

O întoarcere neașteptată ar putea împiedica planurile lui Quinn. Rachel se ridică la Coleman, planurile sale de a expune Everlasting încep să se dezvăluie.

UnREAL 3×1

UnREAL 3×1

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Quinn îl aduce pe Rachel înapoi de la "exil", impus de sine, într-o încercare disperată de a menține "Everlasting" pe linia de plutire în urma coșmarului PR al sezonului precedent; Silvia Valley, mogulul Serena, devine fusta de sex feminin ".

UnREAL 1×9

UnREAL 1×9

Quinn și Rachel pun la îndoială viitorul lor; ultimii trei concurenți se întorc la podgoriile lui Adam.

Travelers 2×9

Travelers 2×9

Cronologia lui Philip primește o actualizare cu câteva efecte secundare nedorite, Trevor face o descoperire tulburătoare despre trecutul gazdei sale, iar MacLaren se ocupă de întoarcerea unui călător care credea că a dispărut pentru totdeauna.

Travelers 2×5

Travelers 2×5

O boală mortală se răspândește în întreaga lume, iar călătorii trebuie să ajungă la partea de jos de unde a venit și cum să o oprească înainte de a fi prea târziu.

Travelers 2×4

Travelers 2×4

MacLaren și echipa trebuie să-i ajute pe un coleg călătorește să-și planifice propria asasinare, în timp ce îi ajută pe un activist nenumărate să completeze o misiune mortală.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.929)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.