Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Stephanie Bennett

Shadowhunters 3×10

Shadowhunters 3×10

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În finala mijlocie a sezonului climatic, echipa se luptă să găsească o cale de a opri planul lui Lilith, care va ajunge la fructificare. Dar mergând împotriva celui mai mare adversar al lor, cotele lor nu arată bine. Între timp, Simon face o alegere inimaginabilă cu ajutorul lui Isabelle, iar Magnus se reconectează cu o persoană puternică din trecutul său. (Oaspete cu Anna Hopkins, Jack Yang, Alexandra ...

Shadowhunters 3×9

Shadowhunters 3×9

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Clary se confruntă cu un vechi dușman în încercarea de a găsi răspunsuri despre planul lui Lilith. Alec și Magnus se întorc la Lorenzo Rey pentru ajutor, în timp ce Lilith găsește un nou aliat. Luke trebuie să aleagă între pachetul său și familia sa, deoarece Simon este forțat să se ocupe de trecutul său. (Oaspete cu Anna Hopkins, Chai Hansen și Javier Muñoz)

Shadowhunters 3×8

Shadowhunters 3×8

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Magnus, Alec și Isabelle încearcă să ajungă la Jace în "Owl", dar chiar și la fel de puternic ca și Magnus, poate să-i ajute pe Lightwoodi să-și recupereze fratele din închisoarea lui demon? Maia și Iordania se alătură lui Simon în căutarea lui Lilith, în timp ce Luke încearcă să găsească o cale să ajungă la Clary. (Oaspete cu Anna Hopkins, Chai Hansen, Alexandra Ordolis și Nicola ...

Shadowhunters 3×7

Shadowhunters 3×7

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Odată cu identificarea identității bufniței, Alec, Isabelle și Clary se îndreaptă spre Alicante pentru a încerca să găsească o cale să-l oprească. Luke și Simon lucrează pentru a urmări ultima victimă a lui Lilith. Maia reflectă trecutul ei.  

Shadowhunters 3×6

Shadowhunters 3×6

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Clary se alătură echipei Magnus pentru a investiga un atac demon recent. Simon este uimit că a fost vizitat de cineva pe care niciodată nu credea că o va vedea din nou și care acum nu va părăsi. Între timp, Izzy își face griji pentru cină cu familia și cu un oaspete special, iar Luke ajunge la Maryse.  

Shadowhunters 3×5

Shadowhunters 3×5

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cineva a ieșit să-l ajute pe Simon și Jace să vadă cine este, în timp ce Clary se întoarce spre Luke pentru a găsi o modalitate de ao ajuta pe Jace. Alec își face griji pentru viitorul relației sale, după ce a aflat mai multe despre trecutul romantic al lui Magnus.  

Shadowhunters 3×4

Shadowhunters 3×4

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Preocupările lui Jace cresc în legătură cu starea sa mentală și se îndreaptă spre Luke pentru informații despre trecutul familiei sale. Clary și Izzy merg după un vampir necinstit și Simon vânează pentru un apartament nou.  

Shadowhunters 3×3

Shadowhunters 3×3

Shadowhunters (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Shadowhunters încearcă să urmărească noua amenințare impunătoare, în timp ce Jace are suspiciunea că Jonathan se află în spatele și în spatele atacurilor lumești. Simon încearcă să-și dea seama ce i-a făcut The Queen Seelie în timpul petrecut în poiana. Alec decide să găzduiască o cină familiei Lightwood la casa lui Magnus, după o vizită surprinzătoare de la Maryse.

UnREAL 3×6

UnREAL 3×6

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Sub ochii buni ai doctorului Simon, Rachel încearcă să-i ajute pe tatăl său să-și scoată medicamentele, obligându-i să ia o decizie dureroasă. Jay oferă știri dificile cu privire la noul său show. Quinn și Chet iau lucrurile în mâinile lor cu doi dintre concurenți, făcând aur vechi.

Shadowhunters 3×2

Shadowhunters 3×2

Shadowhunters (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Magia Warlocks devine coruptă de o prezență demonică, în timp ce Izzy și Luca încearcă să descopere mai multe informații despre seria recentă de posesiuni.

Shadowhunters 3×1

Shadowhunters 3×1

Secretele abundă în timp ce Shadowhunters și Downworlders încearcă să revină la normal după moartea lui Valentine. Clary se luptă să își păstreze secretul cu privire la dorința lui Raziel, în timp ce Alec îl împinge pe Jace să fie curat cu privire la ceea ce ascund Jace și Clary. Luca trebuie să folosească dragoste dură pentru a-și păstra secretul ascuns de Ollie, care se află pe un drum de război pentru răspunsuri. Și Magnus își ascunde sentimentele adevărate despre noua sa poziție ...

UnREAL 3×4

UnREAL 3×4

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Rachel este forțată să vină curată la Serena. Quinn aprobă ideea lui Jay pentru un nou spectacol, dar trebuie să facă o afacere potențial periculoasă cu unul dintre concurenți. Rachel revine la o traumă din trecutul ei întunecat și descoperă veste tulburătoare.

UnREAL 3×5

UnREAL 3×5

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Quinn și Jay noul teren de spectacol la Gary nu merge așa cum a fost planificat. Rachel se confruntă cu tatăl ei despre trecutul ei și o salvează de sub controlul mamei ei. Serena învață secretul unui concurent. Aranjamentul lui Jay cu Alexi devine chiar mai riscant decât înainte.

UnREAL 3×3

UnREAL 3×3

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Un grup de membri patriarhal infuriează Serena, care refuză să ia în considerare sfaturile lui Chet cu privire la modul în care ar trebui să acționeze femeile. Rachel se deschide despre trecutul ei Dr. Simon. Unul dintre concurenți dezvăluie motivul real pentru care a venit în spectacol.

UnREAL 3×2

UnREAL 3×2

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română După ce un joc de poker cu concurenții lasă pe Serena câștigătorul, Chet decide să o învețe cum să fie femeia pe care toți bărbații doresc să se căsătorească. Quinn face o legătură cu unul dintre concurenți după întâlnirea cu prietena modelului de costume de baie de la Chet.

iZombie 1×12

iZombie 1×12

Patru adolescenți l-au lovit pe Sebastian la scurt timp după ce a devenit un zombie și o ucide pe unul dintre ei. Când corpul apare, Liv mănâncă creierul și încearcă să afle cine este responsabil. Între timp, Ravi și Peyton planifică o excursie la San Francisco, dar Liv primește un vizitator care își întrerupe planurile.

UnREAL 2×5

UnREAL 2×5

Coleman îl invită pe Rachel la premiile Impact. Quinn este prezentat noului proprietar al rețelei. Darius trebuie să ia o decizie mare. Relația lui Jeremy cu Rachel continuă să provoace probleme pe scenă.

UnREAL 2×4

UnREAL 2×4

Darius își dezvăluie secretul lui Rachel și încearcă să găsească o cale de a-și inversa decizia. Quinn și Chet se găsesc înapoi în aceeași echipă. Chet își aduce copilul la muncă. Quinn se confruntă cu Rachel.

UnREAL 2×6

UnREAL 2×6

Chet îl susține pe Rachel pe măsură ce se confruntă cu o experiență traumatizantă. Quinn urmărește o nouă relație. Rachel face o descoperire șocantă despre unul dintre concurenți. Darius ia o decizie neașteptată.

UnREAL 1×1

UnREAL 1×1

Un tânăr membru al personalului la un concurs de întâlniri este însărcinat cu manipularea relațiilor dintre concurenți pentru a obține imagini dramatice pentru spectacol.

UnREAL 2×7

UnREAL 2×7

Quinn interferă cu noua relație a lui Rachel și Coleman, Darius decide să ia o pauză de la spectacol cu ​​Romeo, iar Rachel ia o decizie cu consecințe periculoase. Între timp, un vizitator neașteptat se oprește la set.

UnREAL 2×9

UnREAL 2×9

Coleman încearcă să o convingă pe Rachel să o distrugă pe Quinn și pe Everlasting, dar Rachel are un plan alternativ. Darius și Jay se pregătesc pentru a-și asigura concurenții finali. Quinn primește știri care își schimbă perspectiva.

UnREAL 2×8

UnREAL 2×8

Rachel se luptă în urma unui incident cu Darius. Quinn munceste din greu pentru a echilibra totul, pe masura ce lucrurile merg prost pe set. Chet primește atenția dintr-o sursă puțin probabilă.

UnREAL 2×10

UnREAL 2×10

O întoarcere neașteptată ar putea împiedica planurile lui Quinn. Rachel se ridică la Coleman, planurile sale de a expune Everlasting încep să se dezvăluie.

UnREAL 3×1

UnREAL 3×1

UnREAL (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Quinn îl aduce pe Rachel înapoi de la "exil", impus de sine, într-o încercare disperată de a menține "Everlasting" pe linia de plutire în urma coșmarului PR al sezonului precedent; Silvia Valley, mogulul Serena, devine fusta de sex feminin ".

UnREAL 2×1

UnREAL 2×1

Quinn îl promovează pe Rachel să producă Sezonul 14 al "Everlasting" și ea încearcă apoi să schimbe istoria prin aruncarea primului pretendent afro-american. Chet încearcă să recupereze controlul spectacolului și declară că opinia vinovată este de acord cu viziunea sa.

UnREAL 2×2

UnREAL 2×2

Quinn și Chet încep să producă două versiuni diferite ale spectacolului, forțând echipajul să aleagă părți. Rachel se tem că noua ei promovare ar putea fi în joc, așa că ea ia lucrurile în propriile mâini și sfârșește prin a da rezultate neașteptate.

UnREAL 2×3

UnREAL 2×3

Chet este permis să producă o versiune mai masculo-skewing a spectacolului. Quinn decide să-și dovedească propria valoare. Rachel începe să suspecteze că Darius ascunde un secret. Chet se luptă într-o bătălie de custodie asupra fiului său.

UnREAL 1×2

UnREAL 1×2

O tragedie familială lovește una dintre fete în timp ce Quinn continuă să împingă limitele, iar laptopul vechi al lui Rachel cade în mâinile greșite.

UnREAL 1×4

UnREAL 1×4

Fetele se supără atunci când un tabloid expune știri despre trecutul lui Adam. Rachel produce o întâlnire romantică la podgoria lui Adam. Quinn revine o relație veche când își dă seama că va fi întotdeauna "altă femeie" în viața lui Chet. Jeremy primește o promovare.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.927)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.773)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.705)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.577)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.552)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.