Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Skyler Gisondo

Santa Clarita Diet 2×5

Santa Clarita Diet 2×5

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O revizuire on-line snarky vine inapoi sa bantuie Joel. Între timp, noua prietenie a lui Sheila se dovedește a fi problematică, iar Abby se înclină în noua ei persoană.

Santa Clarita Diet 2×6

Santa Clarita Diet 2×6

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Este colonelul legătura cu clamă? Joel e pe un traseu pentru a afla. De asemenea, Abby are o întâlnire, iar Sheila nu se vede cu șeful ei.

Santa Clarita Diet 1×1

Santa Clarita Diet 1×1

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Căsătoria lui Joel și Sheila devine un început, când Sheila debutează cu o nouă personalitate cu adevărat ucigașă și cu un meniu de orice fel. Și au fost atât de normale.

Santa Clarita Diet 2×7

Santa Clarita Diet 2×7

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat 007, el nu este. Planul lui Eric de a merge sub acoperire, ca distribuitor de fructe de mare, lovește o lovitură. Între timp, Joel și Sheila vă îngrijorează că Abby scapă de sub control.

Santa Clarita Diet 2×8

Santa Clarita Diet 2×8

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Sheila și Joel pun împreună evenimentele din noaptea precedentă, în timp ce se confruntă cu un regres profesional. Abby are un aspect nou îndrăzneț, cu amabilitatea lui Lisa.

Santa Clarita Diet 2×9

Santa Clarita Diet 2×9

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Joel și Sheila află că clampocalipsa ar putea să lovească mai repede decât credeau. Anne acceptă critici constructive ca un pro.

Santa Clarita Diet 2×10

Santa Clarita Diet 2×10

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Opțiunile lor scadând și paranoia lor în creștere, Joel și Sheila ia în considerare face o mișcare. Eric și Abby vin cu un plan bun.

Santa Clarita Diet 2×1

Santa Clarita Diet 2×1

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Bine, să vedem aici: Joel e blocat într-un azil, Sheila este legată într-un pol și Abby e pe vânătoarea bilei sârbe. Da, sună bine.

Santa Clarita Diet 2×2

Santa Clarita Diet 2×2

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Dornici să obțină o nouă listă lucrativă, Joel și Sheila suferă o bătăi de cap cum să-i nimicească pe agenții imobiliari rivali ... fără a recurge la crimă.

Santa Clarita Diet 2×3

Santa Clarita Diet 2×3

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După ce un bătrân nemesis cere o favoare, Joel și Sheila se trezesc la gât adânc în naziști, bilete la tombola și uimitoare surprize în lemn.

Santa Clarita Diet 2×4

Santa Clarita Diet 2×4

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Eric are probleme de fată, furia lui Abby arată, există un cap de vorbire în subsol și acum - sheesh - vecinul vrea lasagna.

Santa Clarita Diet 1×2

Santa Clarita Diet 1×2

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Hammonds încearcă să-și trăiască noul adevăr, Abby ajunge la o realizare dificilă în timp ce răsfoiește benzi desenate, iar Joel îl tratează pe Sheila la o masă foarte scumpă.

Santa Clarita Diet 1×3

Santa Clarita Diet 1×3

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Burta buruiană se mișcă și Joel trebuie să-i găsească pe cineva gustos ASAP. Între timp, Abby își îmbrățișează răul interior și îi ajută pe un prieten în nevoie.

Santa Clarita Diet 1×4

Santa Clarita Diet 1×4

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Sheila îi inspiră pe prietenii ei și îi insultează pe director. Joel se leagă de Abby, iar Dan face o descoperire profundă în timp ce se pulverizează pentru furnici.

Santa Clarita Diet 1×5

Santa Clarita Diet 1×5

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Abby descoperă că părinții nu pot avea încredere (mai ales ale ei). Joel află că ar putea fi un remediu pentru Sheila, iar Dan își pune cărțile pe masă.

Santa Clarita Diet 1×6

Santa Clarita Diet 1×6

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Joel și Sheila încearcă să împartă sarcinile, Eric și Abby se întâlnesc pe ceva mare, iar Dan află că un agent imobiliar nu poate fi împins decât până acum.

Santa Clarita Diet 1×7

Santa Clarita Diet 1×7

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Cu poliția căutând Dan, Sheila dă dovadă. Dar sunt multe dovezi. Între timp, Joel se oprește să miroasă cafeaua.

Santa Clarita Diet 1×8

Santa Clarita Diet 1×8

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Un nou look, Loki îi ia pe Joel și Sheila prin surprindere, în timp ce Abby și Eric învață arta frumoasă de a pleca suficient de bine.

Santa Clarita Diet 1×9

Santa Clarita Diet 1×9

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Joel și Eric îl caută pe tânărul Anton într-o convenție paranormală, în timp ce Sheila și Abby se leagă de dragostea împărtășită de comportamente rele.

Santa Clarita Diet 1×10

Santa Clarita Diet 1×10

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Dr. Wolf este gata să coboare la muncă, dar cu Sheila devenind mai agresivă de minute, Joel se teme că ar fi prea târziu.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.929)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.