Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Sarah Jones

The Path 3×13

The Path 3×13

The Path (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În ciuda obiecțiilor tuturor, Eddie este hotărât să dezvăluie adevărul despre Stephen Meyer și originile mișcării. Dar o forță întunecată îl împiedică și îl sfârșește pe Meyerism odată pentru totdeauna.

The Path 3×12

The Path 3×12

The Path (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Un miracol al lui Eddie Lane a devenit viral, iar Meyerismul a crescut exponențial în întreaga lume. Ca nou gardian al luminii, Eddie este forțat să se confrunte cu întrebarea dacă poate să crească mișcarea fără a deveni lider de cult. Calul este bântuit de demonii întunecați din trecut și trebuie să vină față în față cu ei pentru ai învinge. Sarah își întreabă credința și, uitându-se în afara mișcării ...

The Path 3×11

The Path 3×11

The Path (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Eddie & Hawk face o călătorie împreună, pentru a sparge Caleb din terapia de conversie creștină. Amprentele reprimate ale lui Cal îi fac să se confrunte cu trecutul său. Sarah și Vera se confruntă cu Lilith. Maria este prezentată cu o nouă posibilitate de viață în afara mișcării.

The Path 3×10

The Path 3×10

The Path (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Eddie încearcă să protejeze mișcarea prin punerea în aplicare a contractelor legale, care îi trimite familiei și altora o luptă împotriva lui. Eddie refuză să se întâlnească cu Lilith, dar Vera face o mărturisire care i-ar putea schimba mintea. Cal caută terapie pentru a debloca amintirile reprimate din trecutul său. Lilith are o nouă viziune despre sfârșitul lumii.

The Path 3×9

The Path 3×9

The Path (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Fără a-și face munca lui murdară, Eddie trebuie să se confrunte cu partea întunecată de a fi un lider al unei mișcări religioase. Vera se convertește la Meyerism, apropiindu-l de Eddie, dar testul ODE poate aduce un secret care ar putea afecta întreaga Mișcare. În afara lui Meyerism, Sarah se scufundă adânc în profeția lui Lilith, provocând tot ceea ce credea vreodată.

The Path 3×8

The Path 3×8

După haosul din Paris, Sarah îl caută pe omul misterios care o poate ajuta să-l găsească pe Lilith. Eddie forțează întreaga congregație să "perfecționeze", cerându-i să renunțe la lucrurile pe care le îngrijesc pentru cele mai multe și supărătoare cele mai multe dintre ele în proces. După ce a fost concediată, Vera încearcă o viață în afara Meyerismului și departe de mama ei.

The Path 3×7

The Path 3×7

Eddie călătorește la Paris pentru a deschide primul centru Meyerist din Europa și îl aduce pe Sarah împreună cu speranța de a-și restabili credința; dar căutarea ei insistentă pentru Lilith o poate lua dincolo de punctul de a nu se întoarce. Între timp, Cal și Mary au propriile planuri.

The Path 1×1

The Path 1×1

Un om care se convertește la un controversat suferă de o criză a credinței.

The Path 2×5

The Path 2×5

După ce Sarah își întrerupe acordul cu Libby Dekaan, Hawk este arestat pentru ecoterorism. În timp ce Abe câștigă încrederea lui Cal, Cal încearcă să descopere molia FBI din cadrul Mișcării. Eddie și Sarah se reconectează din cauza amenințărilor la adresa familiei lor sparte.

The Path 2×6

The Path 2×6

Eddie & Sarah nu poate rezista sentimentelor unul pentru celălalt, chiar dacă se întâlnește cu Chloe. Împotriva dorințelor lui Sarah, Hawk se îndreaptă spre oraș pentru a urca Ladder cu Cal ca ghid. Abe preia securitatea pentru Mișcarea. Kodiak vrea răzbunare pentru moartea lui Steve.

The Path 1×2

The Path 1×2

Eddie și Sarah încep programul de dezintoxicare a infidelității, în timp ce Hawk își face un nou prieten în Ashley, o fată populară de vârsta lui care are nevoie de ajutor în legătură cu finanțele familiei sale. Între timp, Cal oferă să-i ajute pe un fiu dependent de droguri al unui donator bogat.

The Path 2×9

The Path 2×9

Vinovat de șantajarea membrilor să-și achite datoriile, Sarah îi invită pe Cal să vorbească la Conferința Mondială a Credinței cu ea. Eddie are o epifanie despre viitorul Mișcării și ajunge la un alt Denier din familie. Hawk se apropie de Noa.

The Path 1×4

The Path 1×4

Compania primește o vizită de la doi dintre bătrânii mișcării pentru picnicul anual al Ascensiunii. Sosirea lor pune sub semnul întrebării conducerea lui Cal și viitorul Mișcării. În timpul festivităților, Abe află despre trecutul tulburat al lui Mary Cox, iar Hawk decide să facă un pas mai aproape de Ashley.

The Path 2×10

The Path 2×10

Meieriștii participă la restituire, ispășind pentru cele mai grave păcate ale anului. Maria este presată să părăsească Mișcarea cu Sean. Eddie supără familia lui Sarah prin aducerea unui membru de familie înstrăinat și află adevărul despre Cal și Sarah.

The Path 1×5

The Path 1×5

După ce a aflat despre relația continuă a lui Hawk cu Ashley, Eddie și Sarah se află în contradicție. Între timp, Abe se întâlnește cu Alison și suspectează că Mișcarea poate fi implicată în activități criminale. Hawk încearcă să se despartă de Ashley. După ce se confruntă cu Sarah, Cal se întoarce la cartierul Ridge pentru a-și declara sprijinul față de acțiunile sale.

The Path 2×3

The Path 2×3

Recent, angajat în credința sa, Hawk îl respinge pe Eddie și găsește o nouă figură a tatălui în Cal. Ancheta lui Sarah sporește controlul politic pentru Meyerism. Lucrarea sub acoperire a lui Abe îi doare familia. Kodiak & Richard se apropie de ceea ce sa întâmplat cu Steve în Peru.

The Path 1×3

The Path 1×3

Cal îi vizitează pe mama sa înstrăinată cu intenția de ai pune într-o locuință asistată. Miranda Frank este adusă la complexul din New York pentru a se debarasa, iar cu Cal plecat, Sarah alege să se confrunte cu Miranda singur.

The Path 2×12

The Path 2×12

Pe măsură ce scopul misiunilor Mișcării se concentrează, Eddie devine deziluzionat de viitorul Meyerismului. Între timp, Mișcarea își câștigă cel mai nou membru și își pierde una dintre cele mai vechi, așa cum Mary merge în muncă și Cal & Sarah etichetează Richard a Denier.

The Path 1×8

The Path 1×8

Eddie îl aduce pe Hawk pe o călătorie de iluminare spirituală, în timp ce Cal se luptă cu realitatea urâtă a propriei sale tendințe violente. Munca lui Nicole devine tulbure, iar Sarah face un miracol pentru a salva copilul. Cal, într-un moment de slăbiciune, îi spune lui Sarah un secret despre Eddie.

The Path 2×13

The Path 2×13

Cal încearcă să mențină controlul asupra Mișcării, încă bântuit de Richard. Eddie trebuie să-și reconcilieze dragostea pentru familia sa cu rolul său nou înființat ca lider. În Ziua Înălțării, Meieriștii se confruntă cu o decizie care ar putea schimba Mișcarea pentru totdeauna.

The Path 1×9

The Path 1×9

Sarah se întâlnește cu Alison Kemp după ce a descoperit telefonul cu arzător al lui Eddie. Eddie și Hawk se întorc acasă, iar Sarah se confruntă cu Eddie despre criza credinței. Cal îl întreabă pe Sara să fie al doilea comandant. Cineva din trecutul organizației se întoarce.

The Path 2×11

The Path 2×11

Eddie continuă să urce pe trepte cu Felicia și se confruntă cu Cal cu revelații uimitoare despre Steve. Sean și Mary contemplă o nouă viață în lumea exterioară. Sarah se luptă cu fracțiunile divizate în familia ei și în Mișcarea.

The Path 1×10

The Path 1×10

Eddie se confruntă cu exil după ce criza credinței sale este descoperită de Mișcarea. Cal livrează ultimele trei trepte ale Scării la congregație, în timp ce Sarah află un secret întunecat despre Mișcarea. Eddie, căutând răspunsuri, călătorește în Peru unde descoperă un adevăr șocant.

The Path 3×1

The Path 3×1

Eddie este noul Gardian al luminii și, cu ajutorul publicului său vera, Eddie îndepărtează securitatea și deschide porțile mișcării; dar când sângele apare pe compusă, chiar suporterii lui vor pune la îndoială decizia sa. După ce una dintre victimele șantajului se sinucide, Sarah încearcă să fie pedepsită. Pentru asta merge la Cal, care ... citește mai mult

The Path 1×7

The Path 1×7

După ce acțiunile lui Cal au dat naștere unei atenții mass-media asupra complexului, Sarah și bătrânii îi întreabă tactica. Cal descoperă relația secretă a lui Eddie cu Alison. Simțindu-și controlul scăpând, Cal se sperie într-o furie și lasă pe Sarah să se adreseze congregației singură.

The Path 3×2

The Path 3×2

Atunci când familia unui novice îi lovește pe Eddie, el trebuie să aleagă între întoarcerea celuilalt obraz și folosirea lui Vera ca arma pentru foc. Un vechi ritual Meyerist aduce amintiri reprimate pentru Cal, și pe cât vrea să uite, destinul și Maria nu-l vor lăsa. Criza de credință a lui Sarah se adâncește când se întâlnește cu un profesor de religie al Colegiului ... citește mai mult

The Path 1×6

The Path 1×6

După ce familia lui Ashley a fost evacuată, Hawk îi aduce acasă pentru adăpost. Confruntată cu relația fiului său cu IS, Sarah continuă o misiune personală de a răspunde întrebărilor din trecutul ei. Cal își afirmă conducerea și face o decizie politică îndrăzneață pentru Mișcarea.

The Path 3×4

The Path 3×4

O amenințare cu bombă asupra compusei are toți cei care se află la margine, în special Eddie, care se simte responsabil pentru asta. Înapoi cu o răzbunare, Cal folosește informații care ar putea afecta personal Vera să-i șantajeze să-l numească CEO al Meyerismului. Întrebându-și credința, Sarah descoperă că Ladda ar fi putut avea un alt autor, o femeie, și ea a fost tăcută cu forța.

The Path 2×1

The Path 2×1

Eddie începe să-și construiască o viață în afara Mișcării, dar continuă în secret să vadă pe Sarah și pe copii. Planul lui Cal pentru a cumpăra o clădire pentru centrul din New York duce la tensiune în cadrul conducerii Meyerist. Sarah este uimită de o revelație despre Cal.

The Path 3×5

The Path 3×5

După ce a învățat adevărul întunecat despre Steve, Sarah a tras de vară din concursul anual, supărându-și familia. Pentru a ajuta la propheția lui Lilith, Vera planifică o turneu în SUA pentru a răspândi Meyerismul. Dar într-un oraș unde nu sunt bineveniți, viața lui Eddie este pe cale de dispariție.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.087)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.874)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.852)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.667)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.629)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.