Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ricardo Chavira

Santa Clarita Diet 2×1

Santa Clarita Diet 2×1

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Bine, să vedem aici: Joel e blocat într-un azil, Sheila este legată într-un pol și Abby e pe vânătoarea bilei sârbe. Da, sună bine.

Santa Clarita Diet 2×2

Santa Clarita Diet 2×2

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Dornici să obțină o nouă listă lucrativă, Joel și Sheila suferă o bătăi de cap cum să-i nimicească pe agenții imobiliari rivali ... fără a recurge la crimă.

Santa Clarita Diet 2×3

Santa Clarita Diet 2×3

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După ce un bătrân nemesis cere o favoare, Joel și Sheila se trezesc la gât adânc în naziști, bilete la tombola și uimitoare surprize în lemn.

Santa Clarita Diet 2×4

Santa Clarita Diet 2×4

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Eric are probleme de fată, furia lui Abby arată, există un cap de vorbire în subsol și acum - sheesh - vecinul vrea lasagna.

Santa Clarita Diet 2×5

Santa Clarita Diet 2×5

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O revizuire on-line snarky vine inapoi sa bantuie Joel. Între timp, noua prietenie a lui Sheila se dovedește a fi problematică, iar Abby se înclină în noua ei persoană.

Santa Clarita Diet 2×6

Santa Clarita Diet 2×6

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Este colonelul legătura cu clamă? Joel e pe un traseu pentru a afla. De asemenea, Abby are o întâlnire, iar Sheila nu se vede cu șeful ei.

Santa Clarita Diet 1×1

Santa Clarita Diet 1×1

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Căsătoria lui Joel și Sheila devine un început, când Sheila debutează cu o nouă personalitate cu adevărat ucigașă și cu un meniu de orice fel. Și au fost atât de normale.

Santa Clarita Diet 2×7

Santa Clarita Diet 2×7

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat 007, el nu este. Planul lui Eric de a merge sub acoperire, ca distribuitor de fructe de mare, lovește o lovitură. Între timp, Joel și Sheila vă îngrijorează că Abby scapă de sub control.

Santa Clarita Diet 2×8

Santa Clarita Diet 2×8

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Sheila și Joel pun împreună evenimentele din noaptea precedentă, în timp ce se confruntă cu un regres profesional. Abby are un aspect nou îndrăzneț, cu amabilitatea lui Lisa.

Santa Clarita Diet 2×9

Santa Clarita Diet 2×9

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Joel și Sheila află că clampocalipsa ar putea să lovească mai repede decât credeau. Anne acceptă critici constructive ca un pro.

Santa Clarita Diet 2×10

Santa Clarita Diet 2×10

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Opțiunile lor scadând și paranoia lor în creștere, Joel și Sheila ia în considerare face o mișcare. Eric și Abby vin cu un plan bun.

Santa Clarita Diet 1×10

Santa Clarita Diet 1×10

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Dr. Wolf este gata să coboare la muncă, dar cu Sheila devenind mai agresivă de minute, Joel se teme că ar fi prea târziu.

Santa Clarita Diet 1×2

Santa Clarita Diet 1×2

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Hammonds încearcă să-și trăiască noul adevăr, Abby ajunge la o realizare dificilă în timp ce răsfoiește benzi desenate, iar Joel îl tratează pe Sheila la o masă foarte scumpă.

Santa Clarita Diet 1×3

Santa Clarita Diet 1×3

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Burta buruiană se mișcă și Joel trebuie să-i găsească pe cineva gustos ASAP. Între timp, Abby își îmbrățișează răul interior și îi ajută pe un prieten în nevoie.

Santa Clarita Diet 1×4

Santa Clarita Diet 1×4

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Sheila îi inspiră pe prietenii ei și îi insultează pe director. Joel se leagă de Abby, iar Dan face o descoperire profundă în timp ce se pulverizează pentru furnici.

Santa Clarita Diet 1×5

Santa Clarita Diet 1×5

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Abby descoperă că părinții nu pot avea încredere (mai ales ale ei). Joel află că ar putea fi un remediu pentru Sheila, iar Dan își pune cărțile pe masă.

Santa Clarita Diet 1×6

Santa Clarita Diet 1×6

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Joel și Sheila încearcă să împartă sarcinile, Eric și Abby se întâlnesc pe ceva mare, iar Dan află că un agent imobiliar nu poate fi împins decât până acum.

Santa Clarita Diet 1×7

Santa Clarita Diet 1×7

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Cu poliția căutând Dan, Sheila dă dovadă. Dar sunt multe dovezi. Între timp, Joel se oprește să miroasă cafeaua.

Santa Clarita Diet 1×8

Santa Clarita Diet 1×8

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Un nou look, Loki îi ia pe Joel și Sheila prin surprindere, în timp ce Abby și Eric învață arta frumoasă de a pleca suficient de bine.

Santa Clarita Diet 1×9

Santa Clarita Diet 1×9

Santa Clarita Diet (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Joel și Eric îl caută pe tânărul Anton într-o convenție paranormală, în timp ce Sheila și Abby se leagă de dragostea împărtășită de comportamente rele.

Jane the Virgin 4×14

Jane the Virgin 4×14

Jane the Virgin (TV Series 2014– ), seriale online subtitrat în Română Xo se luptă să ia o decizie importantă și se uită la Jane pentru îndrumare lăsând Rogelio să se simtă ca un outsider. Alba este frustrat de Rogelio, când pare să-și facă din nou cariera o prioritate față de Xo. Între timp, Petra se întoarce la Rafael pentru sfaturi despre viața ei amoroasă.

Jane the Virgin 4×13

Jane the Virgin 4×13

Jane the Virgin (TV Series 2014– ), seriale online subtitrat în Română Când Jane, Rogelio și Alba află ce se întâmplă cu Xo, toți încearcă să o mângâie, dar Xo insistă să o lase să trăiască viața ei. Rogelio ia în sfârșit River Fields pentru a fi de acord să se întâlnească cu el, dar el învață că River are în minte un alt plan. Rafael se află într-o misiune de a-și găsi sora, care poate avea informațiile pe care le-a căutat. Între timp, ...

Jane the Virgin 4×12

Jane the Virgin 4×12

Reacția lui Jane pe o revizuire negativă a lăsat-o cu blocul scriitorului, așa că Rogelio sugerează că ia o clasă pentru a ajuta. Cu încurajarea lui Jane, Rafael este gata să se săpare în trecutul său. Rogelio încearcă să facă lucrurile mai puțin despre el și mai mult despre Xo, dar el crește suspicios când află că păstrează un secret de la el. Între timp, Petra testează loialitatea avocatului ei.

Jane the Virgin 4×11

Jane the Virgin 4×11

Jane este gata să treacă de la Marbella și să urmărească scrisul cu normă întreagă, dar o evoluție neașteptată o forțează să ia în considerare revenirea la rădăcinile sale de predare. Când Jane se angajează pentru o slujbă ca adjunctă profesoară, ea se trezește văzută pe fostul său profesor, Jonathan Chavez, într-o lumină diferită. Rafael crede că a găsit o modalitate de a reveni în jocul imobiliar și că privește pe Jane pentru sprijin. Între timp, tribunalele Rogelio Eva Longoria vor juca în ...

Jane the Virgin 4×10

Jane the Virgin 4×10

Jane și Rafael încearcă să fie prieteni care funcționează grozav până când Jane merge la o întâlnire. Noile parteneriate ale lui Petra și Jane au un start stâncos, dar ambii știu că trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună într-un fel. Rogelio este convins că are Depresie masculină post-partum, ceea ce îl pune în contradicție cu celebrul post-partum avocat River Fields. Între timp, Alba îi spune în cele din urmă lui Jane de ce a refuzat propunerea de căsătorie, lăsând-o pe ...

Jane the Virgin 4×5

Jane the Virgin 4×5

Atunci când Adam îi dezvăluie că se întâlnește cu Jane, informațiile îi împiedică relația. Lina caută sfatul lui Jane dacă ar trebui să se căsătorească și îi cere lui Jane să-și dea o părere cinstită despre logodnicul ei. Petra aude câteva informații importante care ar putea ajuta Rafael să-l aducă înapoi hotelului, dar Rafael este mai preocupat de bunăstarea surorii sale. Între timp, Xo cere Rogelio să ia în considerare efectuarea unei proceduri medicale, dar Rogelio e foarte ezitant.

Jane the Virgin 4×9

Jane the Virgin 4×9

Când Jane și Rafael își dau seama că starea inertă a unei relații subliniază Mateo, ei decid că trebuie să ia o decizie. Petra se află în spatele lui Jane și Rafael după fiasco-ul Luisa, așa că încearcă să-și dea seama că o modalitate de a reveni în binele lor. Între timp, Rogelio și Xo își contemplă amândoi opțiunile de carieră.

Jane the Virgin 4×8

Jane the Virgin 4×8

După ce Jane și Rafael au decis să trimită Mateo la o nouă școală, devin vicii atunci când sunt forțați să-l minte. După ce Xo îi convinge pe Rogelio să participe la terapie, ambii sunt surprinși de emoțiile lor. Într-adevăr, Petra se află într-o mare problemă cu nimeni nu se întoarce pentru ajutor, nici chiar Rafael.

Jane the Virgin 4×1

Jane the Virgin 4×1

Când Jane este reunită cu prima ei iubire, Adam, ea este șocată dar fericită să-l vadă, cu toate că Xo și Alba sunt mai puțin încântați de faptul că sa întors. După ce Rafael își pierde dreptul de proprietate asupra hotelului pentru sora sa, el se află la casa lui Jane, se sparge și fără adăpost. Jane și Rafael află că Petra a fost găsită și că ei se grăbesc cu ajutorul ei, dar Anezka nu este de găsit. Între timp, fericirea lui ...

Jane the Virgin 4×2

Jane the Virgin 4×2

Relația înfloritoare a lui Jane cu Adam îi ajută să-i scoată partea amuzantă și îi reamintește că nu este doar o mamă. Cu toate acestea, atunci când Adam primește o oportunitate de angajare, el întreabă opinia lui Jane dacă ar trebui să rămână sau să plece. Rogelio se confruntă cu probleme cu co-star la locul de muncă și lucrurile sunt pe cale să se agraveze pentru el. Xo ajută să aibă grijă de Darci pentru a dovedi că Rogelio se angajează să fie ...

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.025)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.290)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.783)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.376)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.