Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Rhys Ward

iZombie 1×12

iZombie 1×12

Patru adolescenți l-au lovit pe Sebastian la scurt timp după ce a devenit un zombie și o ucide pe unul dintre ei. Când corpul apare, Liv mănâncă creierul și încearcă să afle cine este responsabil. Între timp, Ravi și Peyton planifică o excursie la San Francisco, dar Liv primește un vizitator care își întrerupe planurile.

iZombie 1×13

iZombie 1×13

În timp ce Liv și Clive încearcă să-l caute pe Cameron și să-i determine conexiunea cu Max Rager, Blaine interoghează pe maiorul despre creierii lipsă.

The Magicians 2×10

The Magicians 2×10

Quentin îi ajută pe Julia cu căutarea ei; Eliot încearcă să câștige poporul, pe măsură ce Margo încearcă să păstreze un devastatator secret; Penny și Kady sunt prinși între două facțiuni magice.

The Magicians 2×5

The Magicians 2×5

Quentin se adaptează la noua lui viață; Penny caută ajutor dintr-o sursă neașteptată; Eliot și Margo se luptă cu pericolul de conducere; Julia și Kady descoperă o altă consecință a atacului lui Reynard.

The 100 1×3

The 100 1×3

Jaha conduce Clarke și Bellamy pe un drum spre o posibilă salvare, în timp ce tensiunile se ridică în Arkadia și Polis.

The 100 1×2

The 100 1×2

Povara conducerii cântărește foarte mult asupra lui Clarke și a lui Bellamy atunci când diferite provocări le forțează să determine cine va trăi și va muri.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.444)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.